Ma ültem a metrón és amikor állt fel egy kislány, kiesett 1000 forint a zsebéből a földre, és nem vette észre, de egy 20-on éves srác utánafutott és visszaadta neki. Csak én tartottam volna meg a pénzt?
Figyelt kérdés
Szerintem hülye volt a srác, talált pénz lett volna szó szerint, 1000 forint nem olyan nagy veszteség, de azért nem rossz ha ingyen az öledbe hullik.2022. nov. 16. 20:44
3/30 anonim válasza:
gondolom te se bánnád ha elhagynád a pénztárcád benne 100.000 forinttal és valaki zsebre tenné....
4/30 anonim válasza:
1000 forintért nem áldozom fel a becsületem
5/30 anonim válasza:
Én 10.000 ft-ot is visszaadtam, amikor láttam, hogy kiesett a zsebéből a srácnak. Szóval az ezrest is utána vinném.
6/30 anonim válasza:
Többet ér a becsületem 1000 ft-nál, vagy egy kg kenyérnél....🤷♂️
7/30 anonim válasza:
Te is örülnél neki ha vissza adnák pl a táskádat amit a metrón hagytál és nem nyúltak bele.
8/30 anonim válasza:
ez annyira piti dolog...az oké, ha úgy találsz pénzt, hogy nem tudod kié. na de így, ráadásul egy kislány pénze? neked potyapénz, neki heti zsebpénz? légy jobb máskor, nem olyan nehéz!
9/30 anonim válasza:
azt vágod, hogy nem szabad eltulajdonitani? :)
Még ha 20 forintot is találsz, akkor is megbüntetnek.
10/30 anonim válasza:
"Csak én tartottam volna meg a pénzt?"
Nem, a többi tolvaj is zsebre vágta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!