A férfiak számára miért imponáló velük nagyjából egyidős nőket kislánynak/lánykának hívni?
#5 az első két mondatod okos... viszont az eltartatást azert nem kell minden lányba/ nőbe belefikcionálni.
Ma már egyre inkább a totális függetlenség, önállóság a trend, a követendő minta, saját bevétellel, lakással... a mai generáció már nem akar másoktól függeni.
Viszont egy kapcsolatban néha nem baj, ha "lemegyünk" kislányba, egymás között. Én ilyenkor még a derékig érő hajamat is 2 copfban hordom, a szerep kedvéért.
Mert a férfi szeretne egy kislányt látni a nőben.
Vagy nem elég magabiztos és így szeretne felülkerekedni rajta.
Vagy kedvességből mondja.
Vagy semmi jelentősége, csak ez a szava járása.
Szerintem a férfiak se mind egyformák.
#9 Fickó? Ilyet már jó ideje nem használnak az emberek. Látszik le vagy maradva töki.
Egy férfi megnevezése lehet a következő: Úriember, Adonisz, Király, Főnök, Férfi, Úr. Tehát Szigorúan olyan megnevezés, amely nem lekicsinyítő, és szigorúan nagy betűkkel.
Egy lánynál lehet a következő: kislány, lány, homály, csitri, ringyó, ribi, töketlen, rongy, riherongy, kiégett, vénhett, korcs, nap hosszat lehet sorolni ezeket a szép megszólításokat,
viszont ebből is érteni fogod, szerintem, vagyis remélem.
És szigorúan kis betűvel! Mert ha nem akkor csatt!!!!
Na pá kivénhett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!