Férfiak/Fiúk! Milyen gondolatokat vált ki belőletek egy tényleg igazán szép arcú kislány?
Figyelt kérdés
2022. máj. 24. 00:35
A kérdező szavazást indított:
Semmilyet
Azt, hogy szép
Szeretném, ha olyan szép lányom lenne, mint amilyen ő
Legszívesebben megvárnám míg felnő, hogy aztán feleségül vehessem
Inkább hagyjuk, hogy mit gondolok
29 szavazat
1/20 anonim válasza:
Az ilyen, nem is rejtett pedofiliát propagáló idiótát ki kell tiltani innen!
2/20 A kérdező kommentje:
#1 Na, csak úgymond "viccet" csinálok egy esetből, amin ki vagyok akadva.
2022. máj. 24. 02:09
3/20 A kérdező kommentje:
#1 Amúgy érdekel is az eset, ami megihlette a kérdésem, vagy továbbra is tartod a véleményed, miszerint egy beteg pedofil vagyok, miközben a kérdésem pont, hogy ellenük szólna?
2022. máj. 24. 02:58
4/20 anonim válasza:
Valószínűleg azt, hogy de cukiiiii. 20 éves fiú létemre én szeretem a gyerekeket. Egyszerűen emlékeztetnek az én gyerekkoromra. És nem, nem vagyok pedo :)
5/20 anonim válasza:
Nem ismerem az esetet, beavatsz?
Illetve szerintem nincs értelme bárki ellen/mellett kérdést feltenni.
De, hogy válaszoljak is, én csak azt gondolom, hogy aranyos. Meg azt, hogy szép emberként mennyivel sikeresebb lesz, mint a társai. Ami meg szomorú.
6/20 anonim válasza:
Engem is érdekelne az eset. Nem rég én is írtam ki egy pedofíliával kapcsolatos kérdést, mert egyszerűen nem vagyok képes felfogni, hogy néhány ember, hogyhogy nem ítéli el őket...
7/20 anonim válasza:
6-os, hogy érted, hogy "miért nem ítéli el"? Ha nem követ el büncselekményt és nem bánt senkit, miért kéne elítélni?
8/20 anonim válasza:
7: mert egyes embereknek van jogon túlmutató morális értékrendje. Elképesztő, nemde?
9/20 anonim válasza:
Szóval a te morális értékrended szerint ha valaki eltér a te nézeteidtől azt el kell ítélni?
Én ezt inkább nem hangoztatnám.
10/20 anonim válasza:
6-os vagyok, a 8-ast nem én írtam.
Ha valaki a te gyerekedről fantáziál és közben kiveri, nem ítélnéd el? Nem követett el bűncselekményt.... csak gondolt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!