Férfiak/Fiúk! Milyen gondolatokat vált ki belőletek egy tényleg igazán szép arcú kislány?
Az még hagyján, hogy valaki pedofil, de legalább ne beszélne teljesen természetesen róla, mint ha semmi baj nem lenne vele.
Az esetről annyit, hogy nem írom le pontosan milyen lányról van szó, de a lényeg, hogy filmszínész és egy filmbeli szereplése miatt, ahol ha jól tudom 11-12 éves volt, nagyon sokan mondtak/írtak olyanokat, mint amit a 4-es szavazási pontban is írtam, hogy megvárnák míg felnő hogy feleségül vehessék. Ez így még talán nem is tűnik vészesnek, de hogy a szülők még bele is egyeztek volna, hogy egy idősebb f@*z vegye feleségül már 12 évesen?!?! Csak annyi volt a szerencséje szerencsétlen gyereknek, hogy semelyik ilyen húgyagyú nem "merte" bevállalni.
15: és ha nem tehetnek róla akkor már rendben van? Akkor már oké hogy gyerekekre veri és a neten kommentelget gyerekek képei/videói alá, esetleg gyereket vállal hogy legyen neki friss hús? Nem érdekel, hogy úgy született. Nyomja el, szenvedjen felőlem és gyerek közelébe se menjen, ha tudja magáról hogy aberrális szenny. De a legtöbbje úgyse teszi ezt mert ezeknek saját szexuális vágyai fontosabbak számukra mint az hogy a gyerekek normális életet élhessenek.
Azt már megtapasztaltam milyen amikor a szerencsétlen, ártatlan kis pedofilkák akik tényleg soha nem tennének semmit egy helységbe kerülnek egy kisgyerekkel és bátran mondhatom hogy szarok a lelki problémájukra, családtag vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!