Miért vannak olyan 20- 30èves nők aki legkemelyèn olyan mint egy kislány?
És ez neked miért probléma?
Engem sokkal jobban irritál, mikor valaki nulla élettapasztalattal és aggyal túl komolyan veszi magát és teljesen kikészül, ha más felnőttek könnyedebben veszik az életet
Kérdés, milyen értelemben érted.
Mert nem mindegy, hogy arról beszélünk-e, hogy valaki:
- értelmi szinten is 10 éves szinten van (az ált. szellemi fogyatékos, és azért - minden sértés nélkül!)
- éretlen, hisztis, gyerekes (ez általában azért van, mert nem nevelték meg, elkényeztették, megszokta azt, hogy amit kiböffent a száján, megkap, ha meg nem, akkor elég levágnia a díszhisztit, és megkapja)
- gyermeki, lelkes, nem karótnyelt
(az ilyen kategória szokott lenni az, amikor lekislányoznak valakit azért, mert szeret rajzfilmet nézni, szeret színesen öltözni, látványosan és lelkesen tud örülni a legapróbb dolgoknak is, plüssei vannak, színes használati tárgyakkal és bútorokkal veszi körbe magát, vannak bizonyos rajongott film / sorozat / könyvvel kapcsolatos emléktárgyai
- ez meg azért van, mert nem mindenki savanyodik be felnőttkorára)
A "legkemelyèn" csak engem taglózott le? Még 10 évesen sem írtam így le.
Kérdező, ha megkérdezem, a "legkemelyén" szónak mi a szótöve, akkor kapok érdemi választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!