Ma ültem a metrón és amikor állt fel egy kislány, kiesett 1000 forint a zsebéből a földre, és nem vette észre, de egy 20-on éves srác utánafutott és visszaadta neki. Csak én tartottam volna meg a pénzt?
Figyelt kérdés
Szerintem hülye volt a srác, talált pénz lett volna szó szerint, 1000 forint nem olyan nagy veszteség, de azért nem rossz ha ingyen az öledbe hullik.2022. nov. 16. 20:44
21/30 anonim válasza:
10milliótól elbizonytalanodnék, de 1000 Ft-tal mire mennék, ha meg kislány volt, akkor neki lehet, hogy számít az az ezres.
Egyébként én is jártam így, egy néni a piacon akart venni valamit, kérdezte az árát, 1800 Ft volt, de mondta, hogy csak egy ezrese van, aztán ahogy továbbment, a zsebkendőjével kirántotta az ezrest. Nálam meg volt 2 db ezres, azzal együtt adtam vissza neki, hogy ez kiesett a táskájából. Aztán gyorsan elmentem onnan.
23/30 anonim válasza:
Visszaadtam vna enis. Nekem semmi ezer ft neki meg lehet pont kell vmire. Nem lopok aprot kislanyoktol lol 😳
24/30 anonim válasza:
Hát én rohadt sok erkölcstelen dolgot csináltam már életemben, szóval nem vagyok szentfazék. De baszki, egy gyereket meglopni. Egy gyereket. Kezet rázhatsz az emberekkel, akik a hajléktalanok pénzes perselyéből kilopják azt a 200 forintot is...
#21 Kedves vagy. Szép gesztus volt :)
25/30 anonim válasza:
Az szép, ha annyi gerinc nincs benned, hogy vissza add neki. Csak egy kislány b@sszus, aki lehet, hogy hazamenni sem tudna nélküle, vagy szimplán csak megéhezne útközben és nem tudna venni kaját, vagy ne adj isten elvernék otthon a szülei, mert elhagyta a pénzt. Gondolkozz már. És ezt egy 21 éves srácként írom.
26/30 anonim válasza:
Én nem azon a szinten mozgok, hogy egy idegen ember ezer forintja véltsa meg az életemet. Én is szóltam/visszaadtam volna.
27/30 anonim válasza:
Egy kislánynak visszaadtam volna. Egy felnőttnek nem valószínű.
28/30 anonim válasza:
Talált ertéket megtartani bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!