Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinálnál, ha megpróbálnán...

Mit csinálnál, ha megpróbálnának rád sózni egy havi 1500 Ft-os biztosítást, arra hivatkozva, hogy "ez heti 300valahány forint, ennyit másra is elköltünk"?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem.

Én nemet mondtam rá, mert úgy gondolom, hogy amire nincs szükségem, arra "csak 1500 Ft-ot sem" akarok fizetni. Nekem sem fizet senki 1500 Ft-ot, mert az "csak 1500 Ft". Elég visszatetsző volt az is, hogy úgy próbálják eladni, hogy azt érezd, egy nyomorult senki vagy, hogy egy ilyen csodás ajánlatot ilyen olcsón visszautasítasz.

Mi a véleményed erről? Amúgy a banktól kerestek meg ezzel

2022. okt. 18. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem hitelkártyával kerestek, nemet mondtam és felhúzta magát, hogy nekem miért nem kell "ingyen pénz". Nálunk is dolgoznak értékesítők, marha gusztustalan a stílusuk. Nem véletlenül zavart téged is.

Régen engem rá tudott volna beszélni ilyen nyomulással és sokan vannak így, ezért próbálkozik.

Ma már nemet mondok kétszer, harmadszorra elköszönök és leteszem.

2022. okt. 18. 19:31
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Nekem azzal próbáltak meg egyszer eladni biztosítást, hogy a napi díja az annyira kevés, mint amennyibe egy "kávé kerül" de azt persze hozzátette, hogy manapság már lehet nem is kapunk ennyiért egy kávét sem.

Én érdekesnek tartottam, hogy hátha.. utána olvastam annak, hogy pontosan milyen esetekben fedez és mennyit fizet, majd szimplán eldöntöttem, hogy erre nincs szükségem.

Egyébként ilyen esetekben azt kell mondani, hogy köszönöm de nem szeretnék élni vele, vagy köszönöm, de ezt át kell gondolnom stb..

2022. okt. 18. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám (illetve megmondtam, mert kaptam hasonló "remek ajánlatot") hogy a saját pénztárcájában legyen szíves turkálni, további szép napot.
 4/12 A kérdező kommentje:

"felhúzta magát, hogy nekem miért nem kell "ingyen pénz""

Az, ingyen :( Egy barátnőm kedvéért ugrottam bele egy ilyen hitelkártyába, hogy kapjon jutalékot. Százezreket fizettem ki, mire valahogy sikerült megszabadulnom az ingyen pénztől.

5/12 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy nem értettem, hogy keresnek a hitelkártyán a bankok, viszont kezdem érteni, hogyha nem fizeted vissza időbe vagy nem használja valaki megfelelően akkor nagyon durva kamatokat tudnak rád terhelni. Nekem eddig pozitív csalódás, de tényleg próbálok odafigyelni rá. Nem nagy pénz, de én eddig 23.000 Ft visszatérítést szereztem egy hitelkártyával.
2022. okt. 18. 19:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Édesburgonya (annyira jó a neved :D), ha okosan használod, akkor még profitálhatsz is vele, de lássuk be, hogy az emberek zömének ez nem sikerül. Nekem legalábbis nem sikerült, gyorsan mínuszba mentem, és fizethettem a kamatokat. 300.000 mínusz pedig annyira sok pénz volt nekem akkor, hogy esélyem sem volt visszafizetni, még a kamatok kinyögése is elég volt. Az volt a mákom, hogy egy pár év után a bank megkegyelmezett és felajánlották, hogy elengedik a tartozást, ha visszafizetem a felét, kb. 150 ezer forintot. Hajtottam mint a gép, hogy összeszedjem, mert elég kevés időt hagytak rá, de szerencsére sikerült. Soha többet nem mászok bele ilyenbe!
2022. okt. 18. 19:43
 7/12 anonim ***** válasza:
32%
Nem a bank a hibás, ha te hül.e vagy a hizelkártyához.
2022. okt. 18. 19:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Tényleg nem. Jó is, hogy mondod.
2022. okt. 18. 19:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak heti ennyi vagy napi annyi? Nem naponta és nem is hetente kapom a fizetésemet, hanem havonta...
2022. okt. 18. 20:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Másra is elköltök ennyit. De nem rendszeresen és én döntöm el hogy mire.

Nem érdekel az ajánlat.

2022. okt. 18. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!