Mit csinálnál, ha megpróbálnának rád sózni egy havi 1500 Ft-os biztosítást, arra hivatkozva, hogy "ez heti 300valahány forint, ennyit másra is elköltünk"?
Csak kíváncsiságból kérdezem.
Én nemet mondtam rá, mert úgy gondolom, hogy amire nincs szükségem, arra "csak 1500 Ft-ot sem" akarok fizetni. Nekem sem fizet senki 1500 Ft-ot, mert az "csak 1500 Ft". Elég visszatetsző volt az is, hogy úgy próbálják eladni, hogy azt érezd, egy nyomorult senki vagy, hogy egy ilyen csodás ajánlatot ilyen olcsón visszautasítasz.
Mi a véleményed erről? Amúgy a banktól kerestek meg ezzel
Engem hitelkártyával kerestek, nemet mondtam és felhúzta magát, hogy nekem miért nem kell "ingyen pénz". Nálunk is dolgoznak értékesítők, marha gusztustalan a stílusuk. Nem véletlenül zavart téged is.
Régen engem rá tudott volna beszélni ilyen nyomulással és sokan vannak így, ezért próbálkozik.
Ma már nemet mondok kétszer, harmadszorra elköszönök és leteszem.
Nekem azzal próbáltak meg egyszer eladni biztosítást, hogy a napi díja az annyira kevés, mint amennyibe egy "kávé kerül" de azt persze hozzátette, hogy manapság már lehet nem is kapunk ennyiért egy kávét sem.
Én érdekesnek tartottam, hogy hátha.. utána olvastam annak, hogy pontosan milyen esetekben fedez és mennyit fizet, majd szimplán eldöntöttem, hogy erre nincs szükségem.
Egyébként ilyen esetekben azt kell mondani, hogy köszönöm de nem szeretnék élni vele, vagy köszönöm, de ezt át kell gondolnom stb..
"felhúzta magát, hogy nekem miért nem kell "ingyen pénz""
Az, ingyen :( Egy barátnőm kedvéért ugrottam bele egy ilyen hitelkártyába, hogy kapjon jutalékot. Százezreket fizettem ki, mire valahogy sikerült megszabadulnom az ingyen pénztől.
Másra is elköltök ennyit. De nem rendszeresen és én döntöm el hogy mire.
Nem érdekel az ajánlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!