Mit csinálnál, ha megpróbálnának rád sózni egy havi 1500 Ft-os biztosítást, arra hivatkozva, hogy "ez heti 300valahány forint, ennyit másra is elköltünk"?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem.
Én nemet mondtam rá, mert úgy gondolom, hogy amire nincs szükségem, arra "csak 1500 Ft-ot sem" akarok fizetni. Nekem sem fizet senki 1500 Ft-ot, mert az "csak 1500 Ft". Elég visszatetsző volt az is, hogy úgy próbálják eladni, hogy azt érezd, egy nyomorult senki vagy, hogy egy ilyen csodás ajánlatot ilyen olcsón visszautasítasz.
Mi a véleményed erről? Amúgy a banktól kerestek meg ezzel
2022. okt. 18. 19:27
11/12 anonim válasza:
Azonnal razom le az ilyen biztositos fergeket!! Jol tetted,h nemet mondtal!!!!
12/12 anonim válasza:
Ha nem érdekel az ajánlat, kereken megmondom hogy nem. Ha valamennyire érdekel akkor azt mondom át gondolom , megbeszélem a férjemmel, hívjon vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!