Mit kezdenél 250 000 dollárral (átszámítva 85 millió forint), ha birtokolnál ekkora összeget, és kedved szerint bármire elkölthetnéd?
Figyelt kérdés
2023. jún. 26. 16:37
1/21 anonim válasza:
Először is felkeresnék egy szakembert hogy ne járjak úgy mint a legtöbb hirtelen lett gazadag ember.
Meg persze autodidakta módon is próbálnék fejlődni ezen a téren is. Aztán persze vennék autót, lakást(kisebb városba élek) stb.
2/21 anonim válasza:
1# Vagyok. Ja és még az egészségemre költenék.
3/21 anonim válasza:
Egy részét befektetném, másik részét elutaznám.
4/21 anonim válasza:
Vennék néhány lakást és kiadnám.
6/21 A kérdező kommentje:
1-es, jelenleg saját tulajdonú ingatlanban élsz?
és ti, többiek, 4-es és 5-ös?
2023. jún. 26. 17:45
7/21 anonim válasza:
Én kb. 50 millió forint értékben vennék egy lakást, mert jelenleg albérletben élek. A maradék összegből elvégeznék egy szakot az egyetemen, elvinném a családot nyaralni Európába pl. Franciaországba, talán még a jogsit is letenném és vennék egy autót is. Nekem egyébként jelenleg a lakhatás megteremtése okozza anyagilag a fejtörést, mert mindig olyan hónapról hónapra érzésem van, hiszen idődzakosak a bérleti szerződések.
8/21 anonim válasza:
A mai árak mellett ez nem kiugróan magas összeg. Simán elmenne egy töküres lakásra, annak felújítására és berendezésére, és egy kis kertépítésre. Ha mégis maradna belőle végül valamennyi, azt félretenném költőpénznek.
9/21 anonim válasza:
6# szüleimmel élek, nincs annyi önerőm még hogy tudjak venni noormális házat vagy lakást
10/21 A kérdező kommentje:
8-as, te írtad a 7-es választ is?
2023. jún. 26. 19:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!