Szerintetek is sokkal jobb nőnek lenni mint férfinak?
Figyelt kérdés
Nőké az elsőbbség. Ha süllyed a hajó, a nők és a gyerekek biztonsága a prioritás. Ha háború van a férfiakat küldik meghalni a hazájukért mert egy férfi élete erről szól (Kockázat, áldozathozás és felelősség). Anya csak egy van, és a nők értékesebbek és fontosabbak mert ők szülnek. A férfi vegyen ajándékot a nőnek, nyújtson neki biztonságot, védje meg, legyen jó az ágyban, költsön rá, mert ez a hagyomány és igy illik. Házat épiteni a férfi dolga, és a férfiak dolga hogy mindig harcra készek, bátrak, és erősek legyenek. Egy nő élete tiszta protekció és buli.2023. dec. 11. 18:53
41/107 anonim válasza:
" Nem vagytok hajlandóak beismerni hogy minden igaz amit irtam."
Szóval te nem kérdést írtál ki, csak a saját véleményedet. Erre megvannak a megfelelő helyek, de ez nem az.
42/107 anonim válasza:
"Milyen férfi az aki le akar lépni a háborúból"
. Pl Muhammad ALi?
"vagy nem ugrik a golyó elé hogy feláldozza az életét a barátnőjéért?"
. És a nő, aki nem áldozza fel magát a gyerekéért?
43/107 anonim válasza:
#40: Hát, van baj nálad a toronyban. :D Az a férfi, aki lelép egy hülye háború elől, az leginkább családostul lép le. És az élő férfi jobban jön a családjának, mint a halott háborús "hős". És tudod, én pont leszarom, hogy milyen nemű vagyok. Csinálom, amit a biológiám diktál, meg mellette még azt, amihez kedvem van. De amikor külön kiemelik, hogy nő létemre, az bizony zavar. Ez van.
44/107 anonim válasza:
40
Én meg a gyerekem elé vetem magam, sőt, a férjem elé is, ha kellene. :)
Egyenrangúak vagyunk. A férfiak minden háborúba azért mentek (és a férfiak döntöttek így), mert ha a nők száma lecsökkenne, akkor kevesebb utód születne, kevesebb adózó és kevesebb terület foglaló lenne. A nő tehát otthon maradt és csak szülte halomra a kölköket a királynak, aki tudott menni velük területet foglalni.
45/107 A kérdező kommentje:
Egy nő soha nem áldozná fel az életét a párjáért. Háborúba is azért a férfiak mennek mert a nők alkalmatlanok rá, és nincs bátorságuk hozzá. Otthon felgyullad valami és már sikitoztok, de a csatatéren bátran lövöldöznétek? Hagyjuk már.
2023. dec. 11. 21:48
46/107 anonim válasza:
#45: egy vicc vagy. Már puszta, mindenki számára ellenőrizhető tényeket is tagadsz.
48/107 A kérdező kommentje:
Férfinak lenni tragédia. Remélem lányaim lesznek majd hogy ne kelljen őket már a születésüktől fogva sajnálnom.
2023. dec. 11. 23:17
49/107 anonim válasza:
Ha tehetném, mindig férfinak születnék, csak legyen egyéniségem, legyek jóképű és lehetőleg jómódú.
50/107 anonim válasza:
Akinek faaszt kell szopnia, annak rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!