Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek férfinak vagy...

Szerintetek férfinak vagy nőnek jobb lenni?

Figyelt kérdés

Itt van négy nő véleménye akik szerint nőnek lenni egyértelműen jobb. Ti hogy látjátok ezt?

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. nov. 21. 17:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
46%

Én jobban szeretnék férfi lenni. A férfiaknak a teljesítményét értékelik az emberek (ha sportol, hogy milyen szép szálkás az alkata, hogy milyen jól keres, milyen karizmatikus, milyen határozott, okos, belevaló), a nőknek a meg (fiatal, szép) külsejét és azt ha leszül.

Sokkal jobb lenne annyit érni, amennyit beleteszel az életedbe.

Plusz nem kellene mindenhol borotválkozni sem.

2022. nov. 21. 17:26
 2/27 anonim ***** válasza:
33%

Férfinek lenni azért jobb mert:nem menstruálnak nem kell szülési fájdalmakat átélniük,könnyebb testet építeniük,őket kevésbé éri negatív megkülönböztetés.

Nőknek lenni azért jobb mert:hosszabb az orgazmusuk és több lehet,hosszabb az a várható élettartamuk nem kell nehéz fizikai munkákat végezniük átélhetik az élet adás élményét,könnyebben tudnak párt keresni,szebbek.

2022. nov. 21. 17:27
 3/27 anonim ***** válasza:
20%
Egyértelműen férfinak jobb
2022. nov. 21. 17:27
 4/27 Metionin ***** válasza:
46%
Én a férfilétet azért tartom jobbnak, mert nem kell félniük a nem kívánt terhességtől és nincs menstruáció. Egy vazektómia is jóval egyszerűbb és olcsóbb művelet, mint a petevezetékek elkötése. Másrészt a munkakeresésben alapból hátrányban vagyok a méhem miatt, pedig nem akarok gyereket. Csak nyilván ezt nem hiszik el.
2022. nov. 21. 17:30
 5/27 anonim ***** válasza:
63%
Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.
2022. nov. 21. 17:34
 6/27 anonim ***** válasza:
22%
Igazából nem próbáltam még nő lenni, így viszonyítási alapom nincs. Férfi lét előnyei, hogy több órás sminkelés nélkül is merek emberek közé menni. Kb ennyi. Amit a nőktől irigylek az az, hogy nekik mindig mindenki zokszó nélkül segít mindenhol. Én pl rosszul lennék az utcán, valószínű az emberek 99%-a átlépne rajtam, lehet még meg is taposna, mert biztos drogos meg alkoholista vagyok, ugyanígy egy nővel szemben egymást taposnák, hogy ki tud segíteni előbb. Meg azt, hogy elég egy megfelelő barmot keresniük, aki eltartja őket, saját házba viszi őket, ahol utána ráadásul ők fognak dirigálni is mindenkinek, és elég annyit adni viszonzásul, hogy léteznek. Nincs rajtuk olyan társadalmi elvárás, mint egy férfi felé, igazából senki meg se tudja határozni, hogy mi a szerepe egy nőnek a társadalomban, mert ma már az is sértő, ha valaki valamire azt meri mondani, hogy az inkább a nő dolga. Ugyanígy a férfiaknak komoly listát lehetne gyűjteni, hogy mi feléjük az elvárás, mihez értsenek,, hogyan viselkedjenek, hogy nézzenek ki. Meg 1000+1 dolgot tudnék még mondani, lényeg a lényeg, ha nem is jobb, de jóval egyszerűbb ma nőnek lenni, mint férfinak. Akinek nem inge nem veszi magára, persze vannak ettől merőben eltérő nők is a világban, tisztelet becsület nekik, de sajnos nagyrészt én ezt tapasztalom a legtöbb nőnél.
2022. nov. 21. 17:55
 7/27 anonim ***** válasza:
80%
Egy férfi ugyanúgy parázik ha nem védekezdek, hogy lesz-e baba. Igaz, nem neki kell kihordania, de ugyanúgy részt vett a dologban
2022. nov. 21. 17:58
 8/27 anonim ***** válasza:
64%
Nőnek
2022. nov. 21. 18:01
 9/27 anonim ***** válasza:
0%
Férfinak, mivel nem kell azt átélnie, és általában erősebb
2022. nov. 21. 18:07
 10/27 anonim ***** válasza:
7%
Nem lennek no
2022. nov. 21. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!