Szerintetek is sokkal jobb nőnek lenni mint férfinak?
Tényleg jó nőnek lenni.
Tök jó, hogy a munkahelyemen a férfiak nem tudnak másról beszélni, minthogy egy nőt csak a nagy segge és a nagy melle tehet széppé, amiből nekem egy sincs, így érezhetem magam értéktelennek, miközben ők az iroda ablakban lógnak az ügyfél után nézve, hogy ez már "valami".
Tényleg tök jó, hogy két munkahelyről is azért utasítottak el, mert 28 éves gyerektelen nő voltam, aki úgyis mindjárt "leszül", kiesik a munkából 3, vagy akár 6 évre, ezért nem vesszük fel.
Tök jó, hogy megkaptam már több helyen is, hogy nő azért nem lehet vezető, mert mi érzelmesek vagyunk, menjünk inkább szülni, ott nem kell nagy konfliktusokkal megbírkóznunk, meg amúgyis, nekünk a kávéfőzés való.
Tök jó, hogy ha valakivel konfliktusunk van a munkahelyen, vagy nem bírunk valakit, az azért van, mert nem baxtak meg minket otthon elég rendesen, vagy mert menstruálunk.
Tök jó, hogy ülhetek otthon a gyerekkel 3-6 évig, majd sehol nem fogadnak, mert nem vagyok naprakész az új programokban, kezelésekben, jogszabályokban stb. tehát kb. pályakezdőek vesznek.
Tök jó, hogy a lelkemet kiteszem minden nap és minden este a gyerekekért, ha 2 órát alszom is, ami közben ugyanúgy megfőzök, takarítok, mosogatok, teregetek, játszok a gyerekkel, fejlesztem, leküzdöm nála a kaját, tisztába rakom ötödjére is, majd apuka ha haza jött, hát ő már dolgozott 8 órát én meg nem csináltam semmit, miért vagyok fáradt?
Mindemellett minden, amit 10-es elmondott.
Nem bírja, nem tud vezetni, nem érti, nem tudja...mert én csak egy nő vagyok.
18
Ja igen, most jutott eszembe. A szüléseim olyan katasztrófák voltak, hogy ha csak a férjem nem tartotta volna bennem évekig a lelket, hogy szeret, becsül, tisztel már régen öngyilkos lettem volna a depressziótól. Baromi jó szenvedni napokat, tűrni a megaláztatást, szanaszét szakadt hüvelyt összefércelni, évekig fájdalmat okozni a szex, vagy épp hosszú hónapokig semmit nem érezni belőle, megküzdeni minden sza*ással az aranyér miatt.
Igen, vállalnám újra a gyerekeimért. De nőnek lenni sz*pás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!