Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is sokkal jobb...

Szerintetek is sokkal jobb nőnek lenni mint férfinak?

Figyelt kérdés
Nőké az elsőbbség. Ha süllyed a hajó, a nők és a gyerekek biztonsága a prioritás. Ha háború van a férfiakat küldik meghalni a hazájukért mert egy férfi élete erről szól (Kockázat, áldozathozás és felelősség). Anya csak egy van, és a nők értékesebbek és fontosabbak mert ők szülnek. A férfi vegyen ajándékot a nőnek, nyújtson neki biztonságot, védje meg, legyen jó az ágyban, költsön rá, mert ez a hagyomány és igy illik. Házat épiteni a férfi dolga, és a férfiak dolga hogy mindig harcra készek, bátrak, és erősek legyenek. Egy nő élete tiszta protekció és buli.
2023. dec. 11. 18:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/107 anonim ***** válasza:
80%
Én nő vagyok , gondolom te kérdező férfi vagy. Amiket leírtál nettó baromság , elmondom a nők élete sokkal több áldozattal jár mint a férfiaké. Férfi élet easy life a nők meg szívnak csak , szülni se jó móka , sok nők az anyasággal is egyedül marad férfi lelép semmi gáz , csinál másik nőnek is gyereket stb. Nincs egyenjogúság csak ilyen kamu egyenjogúság van…
2023. dec. 11. 19:37
 12/107 anonim ***** válasza:
66%
Napi Incel elmélkedés a férfi létről :D
2023. dec. 11. 19:38
 13/107 anonim ***** válasza:
49%
A kérdezö NEM FÉRFI, hanem INCEL, a mai hisztijét olvastuk
2023. dec. 11. 19:39
 14/107 A kérdező kommentje:
Pont ez az. Mindig a férfiak vannak beazonositva mindennel ami negativ. Gyilkosság, rablás, erőszak, pedofilia. Ha egy férfi nem is követett el ilyesmit akkor is rossz szemmel néznem rá először ismeretlenként mert férfi. A nőkről alapjáraton mindig szép és a pozitiv dolog jut eszükbe az embereknek. A háborúra kényszeritett férfiak akik meghaltak senkit nem érdekelnek, de ha egy nő hal meg akkor ó jaj szegény.
2023. dec. 11. 19:40
 15/107 anonim ***** válasza:
85%
Nem mondanám, hogy a női létnek csak jó oldala van, és azt sem mondanám, hogy ha férfi vagy csak negatívum érhet a nemed miatt. De ebbe részletesen most nem mennék bele, mert még előkerülne a "nemek háborúja", azt meg nem akarom...
2023. dec. 11. 19:41
 16/107 anonim ***** válasza:
34%
#9: leírtam, indokoltam is. Te alá tudod támasztani, hogy a különbség evolúciós eredetű? Milyen evolúciós oka van, hogy pl. a pedagógusokat rosszabbul fizetik, mint a mérnököket?
2023. dec. 11. 19:44
 17/107 anonim ***** válasza:
80%
De a nők is gyilkolnak. A híradóban pont a múlt héten volt róla szó, hogy egy nő késsel szúrta hátba a férjét, és ugyanúgy elővette a bíróság, én is és a családom is ugyanúgy elítéljük az ilyet attól mert nő, és rajtunk kívül még több millió ember is. Most ne kelljen már ezt elmagyarázni... nincs baj veled csak mert férfi vagy, értékes vagy akkor is, nyugi
2023. dec. 11. 19:45
 18/107 anonim ***** válasza:
84%

Tényleg jó nőnek lenni.

Tök jó, hogy a munkahelyemen a férfiak nem tudnak másról beszélni, minthogy egy nőt csak a nagy segge és a nagy melle tehet széppé, amiből nekem egy sincs, így érezhetem magam értéktelennek, miközben ők az iroda ablakban lógnak az ügyfél után nézve, hogy ez már "valami".

Tényleg tök jó, hogy két munkahelyről is azért utasítottak el, mert 28 éves gyerektelen nő voltam, aki úgyis mindjárt "leszül", kiesik a munkából 3, vagy akár 6 évre, ezért nem vesszük fel.

Tök jó, hogy megkaptam már több helyen is, hogy nő azért nem lehet vezető, mert mi érzelmesek vagyunk, menjünk inkább szülni, ott nem kell nagy konfliktusokkal megbírkóznunk, meg amúgyis, nekünk a kávéfőzés való.

Tök jó, hogy ha valakivel konfliktusunk van a munkahelyen, vagy nem bírunk valakit, az azért van, mert nem baxtak meg minket otthon elég rendesen, vagy mert menstruálunk.

Tök jó, hogy ülhetek otthon a gyerekkel 3-6 évig, majd sehol nem fogadnak, mert nem vagyok naprakész az új programokban, kezelésekben, jogszabályokban stb. tehát kb. pályakezdőek vesznek.

Tök jó, hogy a lelkemet kiteszem minden nap és minden este a gyerekekért, ha 2 órát alszom is, ami közben ugyanúgy megfőzök, takarítok, mosogatok, teregetek, játszok a gyerekkel, fejlesztem, leküzdöm nála a kaját, tisztába rakom ötödjére is, majd apuka ha haza jött, hát ő már dolgozott 8 órát én meg nem csináltam semmit, miért vagyok fáradt?

Mindemellett minden, amit 10-es elmondott.

Nem bírja, nem tud vezetni, nem érti, nem tudja...mert én csak egy nő vagyok.

2023. dec. 11. 19:48
 19/107 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a 18-asnál van a pont. Engem 24 évesen gyanúsítottak meg az állásinterjún, hogy majd úgy is szülök pár év múlva. Meg imádom, mikor egy nő dühös csak hisztizik de a férfi agresszió nem baj.
2023. dec. 11. 19:52
 20/107 anonim ***** válasza:
92%

18

Ja igen, most jutott eszembe. A szüléseim olyan katasztrófák voltak, hogy ha csak a férjem nem tartotta volna bennem évekig a lelket, hogy szeret, becsül, tisztel már régen öngyilkos lettem volna a depressziótól. Baromi jó szenvedni napokat, tűrni a megaláztatást, szanaszét szakadt hüvelyt összefércelni, évekig fájdalmat okozni a szex, vagy épp hosszú hónapokig semmit nem érezni belőle, megküzdeni minden sza*ással az aranyér miatt.

Igen, vállalnám újra a gyerekeimért. De nőnek lenni sz*pás. :)

2023. dec. 11. 19:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!