Szerintetek is sokkal jobb nőnek lenni mint férfinak?
Szerintem mindegy milyen nemű vagy, így is úgy is sz@r az élet.
/F
Dehogy is... és ezt férfiként mondom.
Egy rakás marhaságot írtál le példának, ami igazából jórészt a férfiak privilegizált anyagi helyzetéből ered.
Megerőszakolt a saját, akkori barátom, csak mert nőként én voltam a gyengébb. Semmilyen következménye nem lett számára, én azóta se tudtam feldolgozni, pedig 15 éve volt már.
Van 2 gyerekem, a szülésbelől olyan egészségügyi hátrányaim származnak, amik nehezítik az életem.
Nőként nem tudok úgy érvényesülni a munkaerőpiacon, mint egy férfi, ezért ha a férjemmel bármi történik, nem fogom tudni fenntartani ilyen szinten a családomat.
Ha volán mögött ülök, és neadjisten hibázok valamit, vagy csak mögöttem egy türelmetlenebb férfi vezet, esetleg pont ő szabálytalan, egyből jön a hülye picsa, minek vezet egy nő. - holott nagy rutinom van, és nem csak B-s jogsira, folyamatos vezetéssel...
Igen, vannak előnyök is. Mondjuk én nem olyan szép nőként édes kevés kivételezést és teherlevételt kaptam az életben, sebaj, legalább több mindenre vagyok képes.
Vannak negatív dolgok is. Úgy, ahogy a férfiaknak is vannak. De szerintem pont ezért jó, hogy ha megtalálja az ember a társát, pont kiegészítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!