Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is sokkal jobb...

Szerintetek is sokkal jobb nőnek lenni mint férfinak?

Figyelt kérdés
Nőké az elsőbbség. Ha süllyed a hajó, a nők és a gyerekek biztonsága a prioritás. Ha háború van a férfiakat küldik meghalni a hazájukért mert egy férfi élete erről szól (Kockázat, áldozathozás és felelősség). Anya csak egy van, és a nők értékesebbek és fontosabbak mert ők szülnek. A férfi vegyen ajándékot a nőnek, nyújtson neki biztonságot, védje meg, legyen jó az ágyban, költsön rá, mert ez a hagyomány és igy illik. Házat épiteni a férfi dolga, és a férfiak dolga hogy mindig harcra készek, bátrak, és erősek legyenek. Egy nő élete tiszta protekció és buli.
2023. dec. 11. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/107 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem mindegy milyen nemű vagy, így is úgy is sz@r az élet.

/F

2023. dec. 11. 19:02
 2/107 Anonymus1986 válasza:
36%
Amit kértél a .....-tól azt a namet kaptad, én Férfinek születtem és férfinek halok , mivel így kértem a ....-tól.
2023. dec. 11. 19:03
 3/107 Anonymus1986 válasza:
42%
namet=nemet
2023. dec. 11. 19:03
 4/107 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, nem voltam még nő.
2023. dec. 11. 19:06
 5/107 anonim ***** válasza:
83%
Jobb nőnek lenni mert nem akarok férfi testet/agyat, viszont a dolgok amiket felsoroltál, alaptalan sztereotipiák, vagy félreinformáltságok, vagy hazugságoknak, vagy féligazságok, egy olyan embertől aki valszeg sosem fog, és nem is akar ténylegesen utánaolvasni annak, amiről beszél.
2023. dec. 11. 19:18
 6/107 anonim ***** válasza:
80%

Dehogy is... és ezt férfiként mondom.

Egy rakás marhaságot írtál le példának, ami igazából jórészt a férfiak privilegizált anyagi helyzetéből ered.

2023. dec. 11. 19:23
 7/107 anonim ***** válasza:
15%
+ sokkal könnyebb szexelni (nem kell edzeni, humorosnak/sármosnak lenni. Annyi az egyedüli követelmény, hogy ne legyél kövér.)
2023. dec. 11. 19:24
 8/107 anonim ***** válasza:
12%
Magyarországon az ispánnak joga van az első éjszakához igaz ez nemcsak nőkre vonatkozik hanem férfiakra, állatokra és tárgyakra is.
2023. dec. 11. 19:25
 9/107 A kérdező kommentje:
Semmi nem marhaság amit irtam. Ezek mind olyan dolgok amik nagyrészt evolúciós okokból alakultak ki. Aki azt irja nem ért egyet az legalább támassza alá hogy melyik állitásom miért nem igaz.
2023. dec. 11. 19:30
 10/107 anonim ***** válasza:
82%

Megerőszakolt a saját, akkori barátom, csak mert nőként én voltam a gyengébb. Semmilyen következménye nem lett számára, én azóta se tudtam feldolgozni, pedig 15 éve volt már.

Van 2 gyerekem, a szülésbelől olyan egészségügyi hátrányaim származnak, amik nehezítik az életem.

Nőként nem tudok úgy érvényesülni a munkaerőpiacon, mint egy férfi, ezért ha a férjemmel bármi történik, nem fogom tudni fenntartani ilyen szinten a családomat.

Ha volán mögött ülök, és neadjisten hibázok valamit, vagy csak mögöttem egy türelmetlenebb férfi vezet, esetleg pont ő szabálytalan, egyből jön a hülye picsa, minek vezet egy nő. - holott nagy rutinom van, és nem csak B-s jogsira, folyamatos vezetéssel...

Igen, vannak előnyök is. Mondjuk én nem olyan szép nőként édes kevés kivételezést és teherlevételt kaptam az életben, sebaj, legalább több mindenre vagyok képes.

Vannak negatív dolgok is. Úgy, ahogy a férfiaknak is vannak. De szerintem pont ezért jó, hogy ha megtalálja az ember a társát, pont kiegészítik egymást.

2023. dec. 11. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!