Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is sokkal jobb...

Szerintetek is sokkal jobb nőnek lenni mint férfinak?

Figyelt kérdés
Nőké az elsőbbség. Ha süllyed a hajó, a nők és a gyerekek biztonsága a prioritás. Ha háború van a férfiakat küldik meghalni a hazájukért mert egy férfi élete erről szól (Kockázat, áldozathozás és felelősség). Anya csak egy van, és a nők értékesebbek és fontosabbak mert ők szülnek. A férfi vegyen ajándékot a nőnek, nyújtson neki biztonságot, védje meg, legyen jó az ágyban, költsön rá, mert ez a hagyomány és igy illik. Házat épiteni a férfi dolga, és a férfiak dolga hogy mindig harcra készek, bátrak, és erősek legyenek. Egy nő élete tiszta protekció és buli.
2023. dec. 11. 18:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/107 A kérdező kommentje:
Már jönnek is a férfigyűlölő szexista beszólások csak azért mert férfi vagyok.
2023. dec. 11. 20:48
 32/107 anonim ***** válasza:
92%
Elég világosan leírtam, hogy nem azért kaptad a "beszólást". Egyébként az egész kérdésed arról szól, hogy a nők a rosszak, mert nők. Akkor ki a szexista?
2023. dec. 11. 20:50
 33/107 anonim ***** válasza:
7%

A nőkkel csak addig érdemes foglalkozni, amíg megnem fektetjük.

Utána lekell őket rázni, mert ennél többre nem valóak.

2023. dec. 11. 20:52
 34/107 anonim ***** válasza:
91%

"Látom a válaszokat, de nem változtat semmin."

Akkor miért írtad ki a kérdést? Fogadd el, hogy ez a véleményed és kész. Nekem is vannak olyan véleményeim, amiket nem írok ki ide, mert másé nem érdekel. Elfogadom az, hogy ezt gondolom és kész.

A linkedet meg nem értem. Ezek a férfiak életeket mentettek meg de hősként is tekintenek rájuk. Ha olvastál csak néhány kommentet, láthatod, hogy sokan együttérzők és angyalként tekintenek rájuk. Akkor szerinted igaz az, hogy senkit nem érdekelnek?

Szerintem túlgondolod most már ezt egy kicsit.

2023. dec. 11. 20:54
 35/107 A kérdező kommentje:

Nem. A kérdésem arról szól hogy miért hatalmas hátrány férfinak lenni, és hogy a nőknek miért jobb, erre te jössz azzal hogy a nőknek rosszabb mert bántalmazó férfiakkal jönnek össze amire eleve nem kényeritette őket senki. Nem vagytok hajlandóak beismerni hogy minden igaz amit irtam.

Az 5. válaszolótól szeretném kérdezni hogy miért nem szeretne férfi testtel-aggyal élni? Kiváncsi vagyok.

2023. dec. 11. 20:58
 36/107 anonim ***** válasza:
82%

Kedves kérdező! Nem jobb nőnek lenni. Itt a kérdésedre a válasz :)

Nincs hatalmas hátránya férfinak lenni mert férfiak uralta világban élünk , és éltünk is . Hogy bánatos francba lenne hátrány férfinak lenni. Gondolkozz már el.

2023. dec. 11. 21:03
 37/107 anonim ***** válasza:
82%

"A kérdésem arról szól hogy miért hatalmas hátrány férfinak lenni, és hogy a nőknek miért jobb,"

A kérdésre a válasz:

Nem hátrány férfinak lenni.

A nőknek nem jobb.

És rengeteg dolgot írtunk, ebből egy ember írt egy esetet mikor férfiak bántalmazták. A többit persze figyelmen kívül hagyod, mivel a véleményed már megalkottad, a mienk meg nem érdekel.

Incel...

:)

2023. dec. 11. 21:08
 38/107 anonim ***** válasza:
100%
Tudja a f-szom, hogy jobb-e. Nem nőies érdeklődésű nőként, olykor elég unalmas azt hallgatni, hogy nő létemre ez vagy az mekkora nagy dolog, hogy megy nekem. Arra is nehéz mit mondani, amikor úgy dicsérnek meg, hogy nő létemre milyen profin parkolok. Nem őszinte ilyenkor a mosolyom. Ami tuti, hogy fajfenntartás szempontjából valóban a nők fontosabbak, de egy kapcsolatba nő is, férfi is ugyanannyit kell beletegyen, hogy hosszú és tartalmas legyen. Ki-ki a tőle telhetőt megteszi, én spec simán együtt szerelek, építek, cipekedek stb. Érzelmileg is beleadom, amit tudok, és ezt a férfitól is elvárom. A háborúskodásról meg az a véleményem, hogy időben le kell lépni onnan, ahol be akarnak sorozni. Én nem küldeném a férjem harcolni hülye hatalommániás f-szkalapok háborúiba.
2023. dec. 11. 21:11
 39/107 anonim ***** válasza:
93%

"erre te jössz azzal hogy a nőknek rosszabb mert bántalmazó férfiakkal jönnek össze amire eleve nem kényeritette őket senki"

. Te meg azzal jössz, hogy egy férfi számára minden kapcsolat csak lemondásról szól, meg hogy ajándékozni kell stb., és semmit ne kapjon cserébe. Holott senki nem kötelezi a férfiakat ilyen kapcsolatokra, és vannak, ahol kiegyensúlyozottabb a helyzet.

Azt meg rohadtul elfelejted, egy nő számára is sok lemondással járnak dolgok.

Tőlünk érveket követelsz, Te semmilyen érvet nem adszz, csak toporzékolsz, hogy miért nem fogadjuk el, hogy neked van igazad.

És nem, a kérdésed nem arról szólt, hogy "miért hatalmas hátrány férfinak lenni", hanem hogy egyetértünk-e ezzel. Olvass vissza.

2023. dec. 11. 21:14
 40/107 A kérdező kommentje:

Milyen férfi az aki le akar lépni a háborúból, vagy nem ugrik a golyó elé hogy feláldozza az életét a barátnőjéért? Semmilyen. Inkább lettem volna nő akit megdicsérnek hogy jól tud parkolni, mint férfi. Ahelyett hogy összetennétek a két kezeteket hogy nőnek születtetek ti inkább panaszkodtok. Nektek csak élvezni kellene az életet. A keresztapa is megmondta a filmben.

https://www.youtube.com/shorts/qrFX62eMiXs

2023. dec. 11. 21:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!