Szerintetek is sokkal jobb nőnek lenni mint férfinak?
A nőkkel csak addig érdemes foglalkozni, amíg megnem fektetjük.
Utána lekell őket rázni, mert ennél többre nem valóak.
"Látom a válaszokat, de nem változtat semmin."
Akkor miért írtad ki a kérdést? Fogadd el, hogy ez a véleményed és kész. Nekem is vannak olyan véleményeim, amiket nem írok ki ide, mert másé nem érdekel. Elfogadom az, hogy ezt gondolom és kész.
A linkedet meg nem értem. Ezek a férfiak életeket mentettek meg de hősként is tekintenek rájuk. Ha olvastál csak néhány kommentet, láthatod, hogy sokan együttérzők és angyalként tekintenek rájuk. Akkor szerinted igaz az, hogy senkit nem érdekelnek?
Szerintem túlgondolod most már ezt egy kicsit.
Nem. A kérdésem arról szól hogy miért hatalmas hátrány férfinak lenni, és hogy a nőknek miért jobb, erre te jössz azzal hogy a nőknek rosszabb mert bántalmazó férfiakkal jönnek össze amire eleve nem kényeritette őket senki. Nem vagytok hajlandóak beismerni hogy minden igaz amit irtam.
Az 5. válaszolótól szeretném kérdezni hogy miért nem szeretne férfi testtel-aggyal élni? Kiváncsi vagyok.
Kedves kérdező! Nem jobb nőnek lenni. Itt a kérdésedre a válasz :)
Nincs hatalmas hátránya férfinak lenni mert férfiak uralta világban élünk , és éltünk is . Hogy bánatos francba lenne hátrány férfinak lenni. Gondolkozz már el.
"A kérdésem arról szól hogy miért hatalmas hátrány férfinak lenni, és hogy a nőknek miért jobb,"
A kérdésre a válasz:
Nem hátrány férfinak lenni.
A nőknek nem jobb.
És rengeteg dolgot írtunk, ebből egy ember írt egy esetet mikor férfiak bántalmazták. A többit persze figyelmen kívül hagyod, mivel a véleményed már megalkottad, a mienk meg nem érdekel.
Incel...
:)
"erre te jössz azzal hogy a nőknek rosszabb mert bántalmazó férfiakkal jönnek össze amire eleve nem kényeritette őket senki"
. Te meg azzal jössz, hogy egy férfi számára minden kapcsolat csak lemondásról szól, meg hogy ajándékozni kell stb., és semmit ne kapjon cserébe. Holott senki nem kötelezi a férfiakat ilyen kapcsolatokra, és vannak, ahol kiegyensúlyozottabb a helyzet.
Azt meg rohadtul elfelejted, egy nő számára is sok lemondással járnak dolgok.
Tőlünk érveket követelsz, Te semmilyen érvet nem adszz, csak toporzékolsz, hogy miért nem fogadjuk el, hogy neked van igazad.
És nem, a kérdésed nem arról szólt, hogy "miért hatalmas hátrány férfinak lenni", hanem hogy egyetértünk-e ezzel. Olvass vissza.
Milyen férfi az aki le akar lépni a háborúból, vagy nem ugrik a golyó elé hogy feláldozza az életét a barátnőjéért? Semmilyen. Inkább lettem volna nő akit megdicsérnek hogy jól tud parkolni, mint férfi. Ahelyett hogy összetennétek a két kezeteket hogy nőnek születtetek ti inkább panaszkodtok. Nektek csak élvezni kellene az életet. A keresztapa is megmondta a filmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!