Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek a szülei, nagyszülei...

Akinek a szülei, nagyszülei kényszeres gyűjtögetők voltak, milyen volt a haláluk után kilomtalanítani a házat?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert az anyám is ilyen. Minden olyan cuccot magához visz, amit mások kiselejteznek. A másik, meg az, hogy ha elromlik nála valami, pl hűtő vagy tv, nem viteti el, hanem kiviszi az egyik melléképületbe, amik tele vannak már zsúfolva mindenféle lomokkal. Beszéltem már vele erről, mindig az rá a válasz, hogy majd egyszer rászánja magát ès kiválogat mindet, ami nem kell azt kidobja, de egyre valószínűbb, hogy ez soha nem fog megtörténni.

Még mielőtt valaki azzal jönne, hogy a halálát kívánom vagy bármi, nem erről van szó, csak tudom, hogy egyszer majd rám fog az hárulni, hogy elvitessek onnét mindent.

2023. nov. 27. 11:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
93%
18, persze én is így gondolom ,meg úgyis ha eladasra kerül ki kell pakolni. Valahol kiakasztó hogy ezt a terhet a gyerekeikre aggatják, a férjem tuti ezen fog lelkizni hogy amit a szülei gyűjtöttrk ő kihajítja. sajnos ha esetleg jó valami, pl egy régi bútor, a lakasunkba nem mutat jol, ki kene pofozni stb..vagy eladogatni mindent. Az is macerás. Mert sajna tényleg nem csak az van ott ami viszonylag jó hanem pl anyós nagyapjának a ruhai, meg használt szalvéták..nem tudom minek, meg valahonnan valami mrghalt néni butorait is odavitték..szörnyü..gondolhatjátok. Ide több kontener kell meg egy hadsereg😏
2023. nov. 28. 13:13
 22/22 anonim ***** válasza:
Lomtalanítás minden évben van a legtöbb településen. Ha nincs, akkor meg kedvezményes konténer. Most látom a kérdést, aktuális is a tüzelő miatt. A kövi lomikor pakolj ki mindent. Apádnak rossz a gerince, tehát nem fog visszacuccolni. Anyádat meg addig vidd el valahova.
nov. 22. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!