Akinek a szülei, nagyszülei kényszeres gyűjtögetők voltak, milyen volt a haláluk után kilomtalanítani a házat?
Azért kérdezem, mert az anyám is ilyen. Minden olyan cuccot magához visz, amit mások kiselejteznek. A másik, meg az, hogy ha elromlik nála valami, pl hűtő vagy tv, nem viteti el, hanem kiviszi az egyik melléképületbe, amik tele vannak már zsúfolva mindenféle lomokkal. Beszéltem már vele erről, mindig az rá a válasz, hogy majd egyszer rászánja magát ès kiválogat mindet, ami nem kell azt kidobja, de egyre valószínűbb, hogy ez soha nem fog megtörténni.
Még mielőtt valaki azzal jönne, hogy a halálát kívánom vagy bármi, nem erről van szó, csak tudom, hogy egyszer majd rám fog az hárulni, hogy elvitessek onnét mindent.
És képzeld utánad is mennyi szemét fog maradni...
Ez mindenhol így van...
Egy hatalmas fellélegzés. Végre LETT UDVAR, nem a hat! teli konténernyi lim-lom.
De amíg nagyszüleim éltek, semmit nem lehetett kidobni :( Hagyjuk, milyen szeméthalmaz volt náluk.
Költséges volt, nagyon drága. 4 konténer szarság volt (padlás, pince, meg apu műhelye).
Mellesleg anyám a másik végzet, minden bsz kifelé, de még mindig jobb.
Apu halálára visszatérve, mi a felszabaduló helyet már nem "élveztük", mert adtuk is el a családi házat, szóval ezért is kellett mindent kipucolni.
Aki gyűjtöget, az általában a rossz dolgokat is megtarja, mint írtad, akár rossz hűtő.
Lehet próbálkozni lomisoknál, nagyon sok mindent visznek,de még így is rengeteg szemét marad.
Vagy veszed a fáradságot és konténer, vagy hívsz egy céges takarítót, mindent megold. Húzós lesz minden esetben.
Papám is velünk élt, ő durván gyűjtögető volt, anyukám egy fokkal enyhébb, sajnos a kisiskolás lányom is papámra ütött, én meg szinte az ellentétük vagyok, úgyhogy nem lesz gond, most is azon vagyok hogy minél több idegyűjtött cucc ki legyen dobva (mind egy nagy telken élünk/éltünk)
Én is montdam mikor meghalt, hogy fizetem én a konténert, pár kör és élhető lesz a hely, de fel volt háborodva, hogy mennyi érték van itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!