Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hiányzik valaki?

Hiányzik valaki?

Figyelt kérdés
Ki?
2023. okt. 31. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:

A macskám. Amikor ő volt, mellette nyugodtabb voltam. Csak szeretett, és amennyire ember-macska megértésre találhat, nekünk sikerült. Hat éve halt meg, mind a mai napig hiányzik. Besétált a szobámba, mellém ért, aztán hanyatt vágódott, infarktust kapott, majd pár másodperccel később elment.

Kinek ki okoz hiányt. Lehet, hogy mindenkinek "csak egy macska", de ez a macska az én életemben több örömöt és jót tett velem az anyámnál. Sőt, többet is látott az anyámnál, aki úgy döntött éli a maga világát.

Most két kutyám van, akiket szeretek, de mára eljutottam odáig, hogy soha nem lesz köztünk megértés, pláne olyan, amilyen a macskámmal volt. A léte, a személyisége, mindenével különleges volt nekem, és olyan helyet is foglal el.

2023. okt. 31. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 sajnálom a veszteséged. Nem mindenki áll úgy hozza hogy "csak egy macska", ha én elveszteném az enyémet szerintem én se tudnám feldolgozni, úgyhogy átérzem.
2023. okt. 31. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A babám. Sokszor érzem üresnek a mellkasom. Hiányzik a kis súlya és a szuszogása. Ez van ha más gyerekét neveled, akit aztán elvesznek tőled és rokonként végig kell nézned hogy basszák el az életét. Tudom, hogy sosem volt az enyém és jogtalan, hogy így érzek. De ha már kérdezted...
2023. okt. 31. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
A Szerelmem, aki továbbtanulás miatt elköltözött az ország másik végére.
2023. nov. 1. 01:37
 5/5 Szolovjov ***** válasza:
Nekem is a macsekom. 12 évig volt velem.
2023. nov. 3. 19:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!