Jelenleg mi miatt keseregtek?
Én azon, hogy apám holnap jön ki a kórházból. Eredetileg péntekig bent tartották volna. Nem volt egy hét sem, hogy megszokhassam a nyugalmat. Éppen csak furcsállom és örülök, hogy milyen jó érzés, ha senki nem kiabál, baxogat és gúnyolódik, ami persze sosem baxogatás és sosem gúnyolódás, csak elmondja a véleményét, ha meg nem tetszik, nem kell beszélgetnünk. Ilyenkor viszont rövidesen máris tovább folytatja, mert "elfelejti"... Szóval... én most ezen. Kiélvezem az utolsó estémet.
A ti szíveteknek mi a bánata?
1: Szuper! Ritka, ha nincs semmi. Szurkolok, hogy eltartson még egy darabig.
2: Őszintén sajnálom :( Sok szeretet tudnak adni rövid életük során. Kitartást neked!
Van egy betegsegfajta, tudomanyilag bizonyitott de megis sok ember hitkent kezeli. gondolom mindenki tudja mirol van szo.
Sajnos aldozata lettem, mar 5x probalkoztam sziasztokozni innen, egyetemet befejeztem mert atraktak onkoltsegesre rossz atlag miatt es mert orvosi javaslatra kiirattak 1 felevre. Persze elfogadtak azzal nincs baj. Csak az atlagom volt kegyetlen fos, epp hogy csusztam felevben azon. Szegenyek vagyunk, nincs penz finanszirozni. Nincs eleg felevem tamogatottan hogy befejezzem, semmihez nincs motivacio.
Most bofogjetek meg hanyjatok le, de ez van. Hivjatok munkakerulonek meg szardarabnak, mar volt minden csaladtagtol is haverok mar elhagytak persze, szoval ennyi.
Pszichiaterrel rengeteg gyogyszert probaltunk kb 2019 ota. Egyik sem valt be. Titulalva lettem kezeles rezisztensnek. Meg opioid agonistak sem hatottak elegge.
Es persze kit vonnak felelossegre? A dokit, meg engem.
Ez olyan, hogy ugye a villam nem mindig oda csak ahol a legmagasabb a pont.
Egy analogia: Belemcsap a villam, sikerul tulelnem 2 napig ameddig szivritmus zavarom nem lesz. Ki a hibas, hogy a villam pont belem csapott az utcan a mellettem elmeno 20 ember helyett? Vagy az 1 km-es sugaron beluli 1000 - 2000 ember helyett?
Termeszetesen en mint munkakerulo meg mondjatok valami kreativ szitokszot mert mar unom ugyanazt hallgatni meg higyjetek amit akartok meg ne is higyjetek ebben a tudomanyagban csak legyetek elfogultak es csolatas zero empatiaval. De a szegeny rakos akinek morfiumot adnak a fajdalmaira jaj szegeny. Es a lelki problemak? Amire nincsen gyogyszer?
Es meg mindig en vagyok a hibas. Most johet hogy nem teszel semmit erte, nem igazan akarod. Hallottam mar mind, ateltem mar mind, nem tettem meg egyiket sem meg hasonloakat sem. Probaltam igen.
Es en vagyok a hibas, mindig en leszek a hibas, velem veszekednek hogy milyen vagyok, engem hagynak el mert en vagyok a hibas. Nem a betegseg, en mint szemely.
én a NAV miatt.
kaptam egy fizetési felszólítást késedelmi kamat miatt: 23ft
miközben tavaly MÁR FIZETTEM késedelmi kamat miatt 20ezret
és most is kérnek ennyit... nem tudom elhinni, elképzelni mi a sz.rt nem fizettem be, mikor mindent, minden számlát/NAV értesítést/adót/stb. napra pontosan fizetek!!
Hat éve hagytak el. Egyszerűen képtelenség ismerkedni és normális párkapcsolatot találni.
Szóval a magány miatt vagyok keserű....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!