Olyanokat bunkóság leírni valakinek Messengeren hogy hánytam ma, vagy az egész ebédet kihánytam?
Figyelt kérdés
Olyanoknak akikkel nem vagyok szorosabb kapcsolatbanma 12:19
1/5 anonim válasza:
Ilyet nem írunk le felületes ismerősöknek, max a háziorvosnak vagy a főnöködnek, hogy miért nem fáradtál be reggel a gyárba.
2/5 anonim válasza:
Tisztázzuk, nincs semmi beszédelőzmény, csak emiatt írsz rá? Nem bunkó amúgy, de furcsa, és szerintem ne tedd, mert jó eséllyel hülyének fog nézni egy futó ismerős, és nem is valószínű, hogy érdekelni fogja. Ha esetleg arról van szó, hogy chateltek épp valamiről, és jön nálad ez a rosszullét, akkor más a szitu, megemlítheted, ha fontosnak tartod, bár szerintem túlrészletezni nem kell.
Szoros kapcsolatban amúgy mi mondunk/írunk egymásnak cifrábbakat is, de mondom, kell tudni jól felmérni, kit milyen mértékben avass be a dolgaidba. Jobbulást, ha tényleg hánytál!
3/5 anonim válasza:
Nem bunkó, de furcsa, én nem tenném. A helyedben a "gyomorrontás", vagy a "rosszullét" szót használnám, ezzel megérteted, hogy miről van szó, de mégsem közlöd, hogy kihánytad az egész ebédet.
4/5 anonim válasza:
Nem “bunkó”, de elég bizarr. Miért érezted szükségét hogy ezt közöld vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!