Olyanokat bunkóság leírni valakinek Messengeren hogy hánytam ma, vagy az egész ebédet kihánytam?

Tisztázzuk, nincs semmi beszédelőzmény, csak emiatt írsz rá? Nem bunkó amúgy, de furcsa, és szerintem ne tedd, mert jó eséllyel hülyének fog nézni egy futó ismerős, és nem is valószínű, hogy érdekelni fogja. Ha esetleg arról van szó, hogy chateltek épp valamiről, és jön nálad ez a rosszullét, akkor más a szitu, megemlítheted, ha fontosnak tartod, bár szerintem túlrészletezni nem kell.
Szoros kapcsolatban amúgy mi mondunk/írunk egymásnak cifrábbakat is, de mondom, kell tudni jól felmérni, kit milyen mértékben avass be a dolgaidba. Jobbulást, ha tényleg hánytál!

Ez attól függ, milyen viszonyban vagytok. Egyfelületes ismerősnek szerintem inkább nem kéne. Mondjuk magának a rosszullétnek a tényét és jellegét, hogy pl. hánytál, azt még csak-csak oké elmondani, de ezt részletezni hogy is mondjam... kicsit illetlen, és gusztustalan.
Olyannak, akivel annyira bizalmas a viszonyod, és ez nem tabutéma, annak persze el lehet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!