Lelkiismeret furdalásomnak kéne lennie, bunkóságot követek el, ha éjjel írok valakinek messengeren, és ő meg felébred rá?
Engem meg az bosszant, ha valakinek társaságban/buszon/másik szobában/akárhol 1,5-2 percenként csippan a messenger hangja. Ha amúgyis beszélgetnek folyamatosan, miért nem lehet lenémítani? Nekem ki van kapcsolva az értesítés is mindenkinél, ha üzenetet várok valakitől, akkor annak az egy személynek engedélyezem a csipogást/rezgést, 1 üzenet erejéig. Ha valakinek fontos mondandója van, hívjon fel, vagy csörgessen (a messengeremen ez engedélyezve van, mert csak ritkán hívnak azon).
Szerintem, akit zavar az éjszakai telefoncsörgés, az úgyis lenémítja, miután egyszer felkeltették.
Engem is csesztek már le, mert kora hajnalban válaszoltam egy késő este kapott üzenetre.. 🤷🏻♀️ Még ő sértődött meg, amiért megkérdeztem, hogy éjjelre miért nem némítja le, legalább a messengert?
Van akimek folyamatosan pittyeg???? Nekem a kezdettől fogva le van némítva.
Nem a te hibád ha felébred rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!