Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Skóciában élő magyarok,...

Skóciában élő magyarok, ismerte valaki a Huszti ikreket? Többi lent!

Figyelt kérdés

Fent vannak, voltak a Facebookon?

Benne voltak magyar csoportokban mint pl Aberdeeni magyarok vagy Skóciában élő magyarok?

Van olyan köztetek aki ismerte őket?

Szerintetek mi történt velük

Miért mentek éjjel 2-kor a vízpartra?

jan. 20. 12:45
 1/1 anonim ***** válasza:
76%

Évek óta Skóciában élek, se róluk, se az eltűnésükről nem hallottam semmit. Utóbbiról is csak azért értesültem, mert a kedves, de paranoiás nagyszüleim felhívtak, hogy velem minden rendben van-e. Igazából egy magyart se ismerek idekint, akikkel eddig találkoztam, vagy turisták voltak, vagy rövid időre jöttek tanulni vagy dolgozni.

Nem tudom (és őszintén, nem is érdekel), hogy mi történt velük, de bármi van a háttérben, nekem tudatos döntésnek tűnt. A semmiből lemondani az albérletet, majd nem válaszolni a hívásokra és üzenetekre az eltünés előtt nekem elég fura, no mindegy. Nem vagyok detektív.

Én is voltam már hajnali kettőkor a természetben, hol fényképezni, hol az inszomniás párommal sétálni. Ne ebből indulj ki, mert ez önmagában nem érdemi infó.

jan. 20. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!