Mivel töltsem ki az életemet, szabadnapjaimat?
Úgy gondolom, lány létemre elég tudatosan élem az életem, és tudatos vagyok. Nem használok social médiát, teljesen inaktív vagyok ezeken, szóval ezektől a káros külsős dolgoktól mentes életet élek. Megválogatom nagyon azt, hogy egyáltalán kivel állok szóba, kinel mit mondok. Van munkahelyem, tanulok is. A munkahelyem jó, senki nem utál, sőt, szeretnek az emberek velem beszélgetni ott, és barátkozni is akarnak(az más hogy én munkán kívül nem foglalkozok velük) de ott bent minden okés. Persze semmi magán jellegű dologról nem beszélek ott sem senkinek, csak ilyen nagyon hétköznqpi full általános dolgokról. Iskolába csak tanulni járok be.
Ez mind szép és jó de én úgy érzem hiányzik valami az életemből, méghozzá egy olyan baráti társaság ami fiúkból és lányokból áll, és akik nagyon hasonlóak mint ém, szóval akiknek nem céljuk a masikkal való kib*szás, akik nem irigykednek a másikra hanem építő jellegűek. És hogy ez a társaság vagy a társaság tagjai fontos részese legyenek a tagok hétköznapjainak, járjanak el egyutt bulizni, szórakozzanak, izgalmas dolgokat csináljanak. És mindez empatikus emberekből álljon. Én nemtudom, ammyiraaaaa szeretnék ilyenben lenni
Egyáltalán vannak ilyen társaságok?? Ha igen, tapasztalat esetleg? Van remény hogy megismerjek ilyet? Ha igen, hol?
Esetleg mas is gondolkodig hasonlóan?
Igen, elég távolságtartó vagy. És szerintem nehezen barátkozol, pont amiatt amiket írtál. És kissé zárkózott is.
Nehezebben fognak nyitni feléd az emberek...hacsak ezt a sztorit amit ide írtál mindenkinek el nem mondod szó szerint.
Bizonyos kor felett, barátokat találni ugyanolyan nehéz mint társat.
Így viszont nem tűnik úgy, hogy nagy baj lenne veled.
Ezt kell folytatnod.
Azt mondod fiatal vagy...szóval kipróbálhatnál mást is. Sport, pl.
De töltheted az idődet, elmész kozmetikushoz, fodrász, masszázs, kirándulások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!