Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 évesen miért nézhetek ki...

30 évesen miért nézhetek ki úgy mint egy 20 éves? F

Figyelt kérdés
Általában úgy kezelnek mintha valami fiatal srác lennék. Mindenki meglepődik amikor megtudja hogy 30 éves vagyok, azt szokták mondani hogy 20-nak nézek ki. Nem kopaszodom, teljesen sima az arcom és vékony alkatú vagyok.
ma 06:38
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Én is ismertem ilyen embert. Megkérdeztem tőle, hogy hányadikos, azt hittem gimnazista. (Nagyon max egyetem elején van valahol), erre kiderült, hogy már bőven benne van a 20-as éveiben és apuka.
ma 06:48
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Később 40 évesen jól jön majd ha fiatalabbnak fognak nézni.
ma 07:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a genetikád ilyen, vagy olyan életmódot folytattál huszonévesen, hogy nem látszik meg rajtad a kor. Pl. nem jártál bulizgatni, nem dolgoztad ki a beled, nem piáltál.
ma 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem csinos lehetsz!
ma 08:44
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Én 36 évesen vagyok úgy, hogy 26-nak néznek. 3 évvel ezelőtt kolléganő megkérdezte, hogy miért nem jár a 25 alatti kedvezmény. :D Pedig már 2 évtől itt dolgoztam és az agya egyszerűen átkonvertált engem. :D :D
ma 08:57
 6/7 anonim ***** válasza:
:)
ma 09:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Örülj neki!
ma 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!