Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Penybe kiabált velem és...

Penybe kiabált velem és megalázott a pénztáros mert megszegtem egy nem létező szabályukat, ezt megtehetik?

Figyelt kérdés

Felpakoltam a szalagra mindent illetve a kartonos sörből és kólából egy-egy dobozzal. Mikor sorra kerültem elkezdett velem kiabálni és rámhivta a biztonsági őrt is, hogy nekem kötelességem mindent felrakni a szalagra mert mi van ha lopok. Így a vevők előtt!

Mikor mondtam akkor mutassák meg ez hol van kiirva vagy leirva akkor mondták sehol de ez a szabály mondta a főnök.

Felhivtam az ügyfélszolgálatot ott is ezt mondták hogy ez a vezetőség utasítása és helyesen járt el a pénztáros.

Kérdés hogyan alázhatnak meg így egy vevőt és a vevönek honnan kellene ezt tudni ha sehova nincs kiirva?

Nem mellesleg a többi boltban ebből még soha nem volt problémám főleg nem hivtak rám őrt és kiabáltak velem a többi vevő előtt!

2023. okt. 22. 17:30
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
51%

Meg amúgy oké, nem kötelesek írásban jelezni, jó. De a saját munkatársaik, meg a vevők életét is megkönnyíti, ha az ilyenek ki vannak írva. Nem sozkásom üvöltözni, vagy bunkózni az ügyfelekkel, de néha emlékeztetnem kell magam, hogy oké, én ezt csinálom nap mint nap, nekem persze, hogy kisujjból jön, hogy ezt így kell, azt meg úgy, de az ügyfélnek úgy kell elmagyarázni minden egyes részletet, mintha egy kicsi gyereknek magyaráznám. Épp ezért, ami gyakran felmerül problémaként, azt kinyomtatjuk, lelamináljuk, kitesszük jól látható helyre. Más kérdés, hogy sokan így sem olvassák el, de egyrészt ez sem indok arra, hogy durván beszéljek valakivel, aki segítségért fordul hozzám, másrészt meg egy részük elolvassa és ezzel mindenki életét megkönnyítettük.

Jó szar cég lehet, vagy nem mondtál el mindent. Mert nekem még a vendéglátós/kereskedelmi érából úgy rémlik, hogy akkor is a vendég/vásárló pártját fogták, ha történetesen nem volt igaza. És én azt értem, hogy szabály szerint járt el, de most eszembe jut, hogy hányszor csipogtam be a kasszát, vagy üzletet elhagyva valahol, és sosem neveztek tolvajnak, általában volt biztonsági őr, aki megkérdezte, hogy van-e ötletem, hogy mi csipoghatott be, és ha nem volt semmi, akkor egyébként teljesen profi módon diszkréten elmentünk egy helyiségbe, ahol kiborítottam a táskám, meg kiforgattam a zsebem. Én is kiakadnék, ha csak úgy mindenki előtt lopással ganúsítanának. Meg ez az egész sosem történik meg, ha szépen szól, hogy légy szíves az bevásárlókocsid teljes tartalmát feltenni a szalagra. Szerintem itt egy túlkapás történt.

2023. okt. 25. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!