Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Penybe kiabált velem és...

Penybe kiabált velem és megalázott a pénztáros mert megszegtem egy nem létező szabályukat, ezt megtehetik?

Figyelt kérdés

Felpakoltam a szalagra mindent illetve a kartonos sörből és kólából egy-egy dobozzal. Mikor sorra kerültem elkezdett velem kiabálni és rámhivta a biztonsági őrt is, hogy nekem kötelességem mindent felrakni a szalagra mert mi van ha lopok. Így a vevők előtt!

Mikor mondtam akkor mutassák meg ez hol van kiirva vagy leirva akkor mondták sehol de ez a szabály mondta a főnök.

Felhivtam az ügyfélszolgálatot ott is ezt mondták hogy ez a vezetőség utasítása és helyesen járt el a pénztáros.

Kérdés hogyan alázhatnak meg így egy vevőt és a vevönek honnan kellene ezt tudni ha sehova nincs kiirva?

Nem mellesleg a többi boltban ebből még soha nem volt problémám főleg nem hivtak rám őrt és kiabáltak velem a többi vevő előtt!

2023. okt. 22. 17:30
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Itt még mindig azzal van a fő probléma a türhő hangnemen és a megalázáson túl, hogy nem tudnak prezentálni egy írásos szabályt, házirend pontot ami alapján köteles vagyok a kartonos árut a szalagra felpakolni. Amíg ilyen nincs mi alapján kérik? Hogy a főnök azt mondta?

Mégegyszer megkérdezem, ha holnap kitalálják, hogy vetkőzzek le a kasszánál mert a főnök azt mondta azt is köteles vagyok megtenni?

A történet így zajlott. Sorra kerültem, meglátta a karton sört és karton kólát a bevásárló kocsiban és elkezdett kiabálni hogy nekem azt kötelességem felpakolni és hívta az őrt is. És az ilyen hangnem után ne csodálja ha én is felemelem a hangom és kérem a szabályt mi alapján, ha már ott mindenki előtt megalázott és elkezdett velem ordibálni.

2023. okt. 22. 22:37
 22/31 anonim ***** válasza:
46%
Ahova én járok, ott az előttem lévőt pont megkérte a pénztáros - kedvesen, mosolyogva - , hogy NE tegye fel a karton vizet meg tejet a szalagra.
2023. okt. 22. 23:39
 23/31 anonim ***** válasza:
31%
21. Kezd úgy tűnni, igaza lehet az egyik korábbi válaszolónak, aki szerint valami kimaradt a történetből. Akkor pedig nem a pénztáros volt a tuskó, hanem te vagy az.
2023. okt. 23. 00:14
 24/31 anonim ***** válasza:
14%
cool story bro
2023. okt. 23. 07:19
 25/31 anonim ***** válasza:
29%
Mindenhol fel kell rakni h ne lopjanak a cigányok
2023. okt. 24. 21:37
 26/31 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Nem mennék oda többé, ha ilyen parasztok.
2023. okt. 25. 08:36
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a szabállyal van gond meg hogy nincs kiírva, hanem a pénztáros stílusával. Mit kiabál?

Másik meg, nem tudni te milyen vagy, de ha szépen megkér, akkor gondolom el tudod fogadni. De az is lehet, hogy akkor is belekötsz, és akkor ő ettől lesz ideges.

2023. okt. 25. 11:16
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Múltkor valamelyik üzletben (tuti nem Penny, mert oda nem járok, de már nem emlékszek, melyik) ki volt írva, hogy légyszi pakolj fel mindent a szalagra.

Itt az üzlet a gyökér, amiért képtelenek egy táblát kitenni a kassza elé, mint sok más helyen, meg a pénztáros, amiért ennyire képtelen kezelni egy ilyen helyzetet. A helyedben nem azt kérdeztem volna az ügyfélszolgálattól, hogy hol van erről a papír, mint Demcsák az elhíresült interjúban, mert látod, így neki adtak igazat. A stílust panaszoltam volna be, meg jeleztem volna, hogy elmaradt a kiírás.

2023. okt. 25. 15:42
 29/31 A kérdező kommentje:

"A stílust panaszoltam volna be, meg jeleztem volna, hogy elmaradt a kiírás."

Ez történt.

És erre mondta a telefonos ügyfélszolgálatos, hogy ez a szabály amit a vezetőség hozott és ezért a pénztáros helyesen járt el. És hogy ezt nekik nem kötelességük írásban bárhol jelezni.

2023. okt. 25. 19:21
 30/31 anonim ***** válasza:
34%
És arra nem reagált, hogy a pénztárosuk minősíthetetlenül viselkedett?
2023. okt. 25. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!