Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az Aldiban miért ragaszkodik...

Az Aldiban miért ragaszkodik néhány kasszás a magázódáshoz?

Figyelt kérdés

30as férfi vagyok, de legalább 10-zel kevesebbnek nézek ki. Az Aldiban alapvetően tegeződni szoktam (ha 45 alattiak) legtöbbször meg is előznek a kasszások, és sziával köszönnek, vagy megvárják, hogyan köszönök.

Viszont van egy-két fiatal (talán új) kasszás lány, aki ragaszkodik a „jó napot kivánokhoz”, ami elég viccesen néz ki, nem orvosi rendelőben vagyunk.

2022. okt. 7. 09:10
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
92%

Company policy.

Nem haverkodni jársz a boltba, és ő sem haverkodásból ül a kasszában. Ott ő a céget képviseli.

2022. okt. 7. 09:12
 2/39 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy nem igazán nézel ki 10-zel kevesebbnek, csak azt hiszed, és nekik már bácsi vagy.
2022. okt. 7. 09:13
 3/39 anonim ***** válasza:
68%
Egy kis illemet kellene tanulnod.
2022. okt. 7. 09:13
 4/39 A kérdező kommentje:

1: akkor a másik 15 miért tegez le előre? vagy újaknak még tilos tegezni?:D

2: ennél nem tudom, van-e ostobább és haszontalan válasz.

3: köszönöm, boomerkém!

2022. okt. 7. 09:17
 5/39 anonim ***** válasza:
85%
Biztos vannak akiket tegeznek, te viszont nem esel bele ebbe a körbe. Amúgy is jobb esetben csak vásárolni jársz oda, szóval nem tök mindegy?
2022. okt. 7. 09:18
 6/39 anonim ***** válasza:
68%
A kérdezőnek nyilvánvalóan komoly önértékelési és lelki problémái vannak.
2022. okt. 7. 09:22
 7/39 anonim ***** válasza:
32%
Sokat járok Aldi-ba,fiatal eladó/kasszás lánynak heló/szia-t mondok,és ők is nekem.Én ezzel nem találkoztam még amit mondtál.
2022. okt. 7. 09:25
 8/39 anonim ***** válasza:
29%
Le van szarva, nyomsz egy hellót a droidnak és kész. A legtöbb már úgyis halott belül.
2022. okt. 7. 09:26
 9/39 anonim ***** válasza:
94%

Amikor szalagszeruen dolgozik valaki nem mindig veszik a faradtságot megkulonbiztetni az embereket.

Jonapot x összeg lesz koszonom viszlat

Jonapot x összeg koszonom viszlat

Jonapot x osszeg koszonom viszlat

Van olyan amikor a fene se foglalkozik azzal hogy ki hány éves idős vagy fiatal nő e vagy ferfi ember vagy kutya

2022. okt. 7. 09:27
 10/39 A kérdező kommentje:
8: Ja, mondjuk ez igaz, de azért örülhetnének, hogy egy nagy eséllyel képzettebb és tanultabb ember "leereszkedik" hozzájuk, és tegeződni akar.
2022. okt. 7. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!