Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az Aldiban miért ragaszkodik...

Az Aldiban miért ragaszkodik néhány kasszás a magázódáshoz?

Figyelt kérdés

30as férfi vagyok, de legalább 10-zel kevesebbnek nézek ki. Az Aldiban alapvetően tegeződni szoktam (ha 45 alattiak) legtöbbször meg is előznek a kasszások, és sziával köszönnek, vagy megvárják, hogyan köszönök.

Viszont van egy-két fiatal (talán új) kasszás lány, aki ragaszkodik a „jó napot kivánokhoz”, ami elég viccesen néz ki, nem orvosi rendelőben vagyunk.

2022. okt. 7. 09:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Alap lenne, nekem pont az a bajom hogy tegeznek, mikor én magázom őket.
2022. okt. 7. 10:02
 22/39 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy csak az Aldi esetében zavar ez téged? Tehát ha a CBA-ban a nyugdíjközeli Mancika néni sem hellózik, az nem baj?
2022. okt. 7. 10:06
 23/39 anonim ***** válasza:
97%
Kerdezo, atgondoltad te a sajat hozzaszolasaidat? Fogadd el, hogy magazodnak es annyi. Nem hiszem, hogy belehalsz, ha cegen belul valaki nem akar a puszipajtid lenni. Egy ilyen kozonseges alakkal, mint te, en sem akarnek haverkodni. Nyilvan masoknak is leesett, hogy egy onelegult barom vagy.
2022. okt. 7. 10:34
 24/39 anonim ***** válasza:
97%
A magázódás a hivatalos érintkezési forma. Az Aldi is egy munkahely, mint bármelyik más. Én meg azon szoktam megbotránkozni, hogy korra és nemre való tekintet nélkül "sziázik" bárki is! -Nem őriztünk senkivel sem libát együtt gyerekkorunkban, hogy ezt megengedhesse magának bárki is! Nekem pl. jöhetnél a jópofizással, mesterkélt lazasággal, - magázódást kapnál vissza, már csak azért is, hogy vedd magad észre, nem otthon vagy. A fiatal lányok azt is kifejezik a - neked nem tetsző - viselkedésükkel, hogy dolgoznak, nem vagy partiban náluk, bármit is próbálkozol. Ők teszik helyesen!
2022. okt. 7. 11:20
 25/39 anonim ***** válasza:
97%
A kérdésedből legalább megtudtam, hogy a melegek is lehetnek gyökerek.
2022. okt. 7. 11:48
 26/39 anonim ***** válasza:
94%

#27: Pontosan!

Engem is kiráz a hideg, ha egy pincér, vagy más élből letegez. Én is pont ezt szoktam gondolni, hogy nem őriztünk együtt libát.

És ebben semmi boomer-ség vagy más nincs.... Alapvető viselkedés.

2022. okt. 7. 12:09
 27/39 anonim ***** válasza:
93%

#28: :-DDDD

Amúgy nettó röhej, hogy képes előhúzni a szexuális hovatartozását. Ehhez ennek semmi köze.

Tipikus műbalhé, mint mikor a tettenért c-gyerek elkezd óbégatni a letartóztatáskor, hogy "azé mer cigány vagyok??". Nem, B+, azért mert loptál. :-D

Itt sem a homokosság miatt magázzák, hanem mert így helyes.

2022. okt. 7. 12:10
 28/39 anonim ***** válasza:
95%

"magázódást kapnál vissza, már csak azért is, hogy vedd magad észre"

Nem, az ilyenek nem veszik észre magukat... :/

2022. okt. 7. 12:12
 29/39 anonim ***** válasza:
96%
Embere válogatja, engem pl. kifejezetten zavar 40 évesként, hogy az eladó srác/kislány a McDrive-ban "hello-sziáz", közben meg a gyerekem lehetne.
2022. okt. 7. 12:12
 30/39 A kérdező kommentje:

30:

bírom, amikor olyanok okoskodnak, akik szöveget sem tudnak értelmezni.

azért írtam, h meleg vagyok, mert vki azt írta, h azt hiszik, rájuk akarok nyomulni, erre írtam, h kétlem, h mert látszik rajtam.

ennél fogva a párhuzamod is orbitális marhaság. köszönjük, h bemutatkoztál, ilyen az, amikor átlag proletárok nagyon okosnak akarnak tűnni.

2022. okt. 7. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!