Az Aldiban miért ragaszkodik néhány kasszás a
magázódáshoz?
Figyelt kérdés
30as férfi vagyok, de legalább 10-zel kevesebbnek nézek ki. Az Aldiban alapvetően tegeződni szoktam (ha 45 alattiak) legtöbbször meg is előznek a kasszások, és sziával köszönnek, vagy megvárják, hogyan köszönök.
Viszont van egy-két fiatal (talán új) kasszás lány, aki ragaszkodik a „jó napot kivánokhoz”, ami elég viccesen néz ki, nem orvosi rendelőben vagyunk.
A jelenség nem cégfüggő, leginkább a pénztáros (vagy bármilyen más alkalmazott) személyétől függ. A fiatal nők nyilván óvatosabbak idegenekkel, főleg náluk idősebb férfiakkal, ezért hajlamosabbak távolságtartóbbak lenni és magázódni.
2022. okt. 7. 09:29
12/39 anonim válasza:
#10: Van gond a toronyban.
2022. okt. 7. 09:29
13/39 A kérdező kommentje:
11: elméletben igazad lehet, de rajtam eléggé látszik, hogy nem vagyok hetero, kétlem, hogy attól félnek, hogy rájuk hajtok.
2022. okt. 7. 09:30
14/39 anonim válasza:
Nem vagy szimpatikus, távolságtartóak veled!
2022. okt. 7. 09:31
15/39 anonim válasza:
10# Látszik mennyire tanultabb vagy:) Te lealacsonyodsz arra, hogy vásároljál? Mindenkinek a lábad elött kellene hevernie, nem?
2022. okt. 7. 09:32
16/39 anonim válasza:
"örülhetnének, hogy egy nagy eséllyel képzettebb és tanultabb ember "leereszkedik" hozzájuk, és tegeződni akar"
Ennek valóban örülnének is, de sajnos ez elég ritka, sokkal több a hozzád hasonló elvarázsolt proli, aki még náluk is jóval alacsonyabb társadalmi szintet képvisel.
2022. okt. 7. 09:35
17/39 anonim válasza:
Szerintem valójában mindenki jobban örülne, ha inkább házhozszállítással vásárolnál 😉
2022. okt. 7. 09:43
18/39 anonim válasza:
Számomra érthetetlen, hogy miért vágynak az emberek annyira arra, hogy idegenek tegezzék őket?
Én kifejezetten örülök, ha egy eladó végre magáz, mivel már nagykorú vagyok és semmilyen baráti viszony nem áll fent közöttünk.
2022. okt. 7. 09:52
19/39 anonim válasza:
És ide a GyK-ra miért ereszkedtél le? Pedig nagy valószínűség szerint itt sincs túl sok tőled tanultabb és képzettebb ember! :D
2022. okt. 7. 09:52
20/39 anonim válasza:
10. Komoly gondok vannak nalad nyakon felül.... de másban is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!