Miert becez nehany ferfi lanyokat folyamatosan? (Nem egy kapcsolatban)
Figyelt kérdés
Pl kiscsillag, tunderkem/tunderbogar, meg ilyen "cuki" becezesek, amik inkabb kislanyosak.
Bocsi az ekezet hianya miatt 😅
2022. júl. 7. 10:03
1/9 A kérdező kommentje:
"Szepsegem" meg hasonlok
2022. júl. 7. 10:04
2/9 anonim válasza:
Nálunk a csajokat egy szaktársam "anyának" hívta.
Pl. Hallod anya, bedobunk egy üdítőt a büfében?
Engem nem zavart, fura volt, de aranyos :D
A srácokat ugyanígy, apának hívta.
"Gyere apa, gyújtsunk rá egyet még óra előtt"
3/9 anonim válasza:
Ilyen a stílusa. Nemcsak férfiak csinálják. Egy volt kolléganőm, minden fiatalabb női munkatársat, kis nyuszkónak hívott :D Szerintem ezek aranyosak. Nekem fura, mármint én nem hívnék így senkit, mert ez nem az én stílusom. De nem zavar. Ha valaki ezt aranyosan teszi, akkor oké.
4/9 anonim válasza:
Mert lenéző, bunkó, túlságosan bizalmaskodó.
5/9 anonim válasza:
Nekem tetszik amikor valaki ennyire közvetlen. Ezzel könnyen kapcsolatot teremt más emberekkel és hamar fel tudja oldani az olyan szorongókat is, mint pl én.
Férfiban és nőben is szimpi az ilyen kedvesen becézgető típus.
6/9 anonim válasza:
Mégse mondhatja azt, hogy te "lüke pica", mert még értenéd a sértést:DDD
7/9 anonim válasza:
Egyébként Angliában kb minden pasi "love"- nak szólít minden nőt, ez ilyen szavajárásuk :D
9/9 anonim válasza:
Tetszik neki a nő,imponálni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!