Hogyan őrizzen meg a motivációmat a munkával kapcsolatban, ha folyamatosan jól teljesítenem, nyomni, nyomni a számítógépet kb. napi 10 órát, 90%-ban home officeban, nehéz, fejtörös, monoton pénzügyi munkáról van szó?
És nem aludni/mást csinálni helyette?
Szivesebben dolgoznék valami mást, ahol tőbbet lehet pl. vezetni, jönni-menni, emberekkel tárgyalni személyesen, de most nincs rá lehetőségem.
Néha lazíts, tornázz egy kicsit, vagy csak nyújtózkodj
Rendezd be az otthonod egy részét munkakörnyezetnek, én is home officeban vagyok 1 éve, és rendesen felöltözöm (legalább egy farmernadrág és póló), hogy mégsem pizsamában vagy macinaciban dolgozzak
Munka után ha van lehetőséged, menj el sétálni, futni, valami fizikai mozgást is végezz, hogy ne csak mentálisan fáradj le
Igyál sok folyadékot, nagyon fontos az agynak (és neked is).
Hirtelen ezek jutottak eszembe
Én megszakítom többször a munkát, csinálok mást is, és ha emiatt elúszok, akkor este is dolgozom. De valahogy így még mindig jobb néha, mint folyamatában dolgozni.
Reggel korán kelek, és nem kezdek rögtön dolgozni, hanem sportolok előtte, sétálok, olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!