Folyamatosan elmegy a motivációm, mit csináljak? (Lent)
Tudom hogy rossz lesz az étkezésem, mert nem tudom hogy mit egyek, úgy is kevés lesz a fehérje, mást még nem akarok enni, ezért nem eszek...
Mivel nincs motivációm és tudom hogy úgyse lesz eredménye ezért edzeni sincs kedvem..
Elveszi a kedvemet az is hogy folyamatosan a makrókat kell számolnom, nem tudom hogy jól csinálom-e az egészet..
Tápkiegészítö és személyi edző nem jöhet szóba
Eredmény van egy kicsi de csak azért mert 3 hónapja kezdtem az egészet, és az elején mindenki nagyon fejlődik
Most màr kondiba kéne mennem a súlyok miatt de akkor még mindig szar az étrendem, abbahagyom ha tudom hogy nem lesz eredménye
Mit csináljak?
Mentalitásbeli probléma, te magad tudsz ezen változtatni.
'Elveszi a kedvemet az is hogy folyamatosan a makrókat kell számolnom, nem tudom hogy jól csinálom-e az egészet..'
Senki nem mondta,hogy makrókat kell számolj, hobbi szinten teljesen felesleges ennyire komolyan venni.
Első hobbi szinten az mit takar?
Egyébként nekem az a motivációm , hogy nem akarok életem végéig gyengye szar 184 centis pálcika lenni és olyan testett akarok amit azért a strandon meg néznek a nők.
Nekem ez jó motiváció nemis adtam fel és nemis fogom:)
De akkor meg honnan tudom hogy mennyit eszek? Megjegyzem? Megjegyeztehetd, de vannak eléggé jó applikációk amik jegyzik a kalóriákat.
Első hobbi szinten az mit takar? = nem versenyzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!