Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért hív vajon egy pénztáros...

Miért hív vajon egy pénztáros nő mindig kicsim-nek?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok, őt olyan 45 körülire saccolnám. Akárhányszor nála fizetek, mindig kicsimnek hív. Először aranyosnak találtam, azt hittem csak épp olyan hangulata van, de mostanra már kicsit furcsa.
2022. okt. 1. 14:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és nem vagyok extrém alacsony, 165 cm vagyok.
2022. okt. 1. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy mást is így hív.

Régen egy falusi idős asszony mindenkit "kisszívem"-nek szólított.

2022. okt. 1. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit tényleg fura, de lehet ő egyszerűen ilyen becézgetős, közvetlenebb típus és más vevőket is szokott így hívni, akiket szimpatikusnak talál.
2022. okt. 1. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Te is ilyen közvetlen, bizalmaskodó vagy vele? Lehet hogy ő azt látja rajtad, hogy nem zavar, sőt tetszik is neked, ha így szólít.
2022. okt. 1. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Na megkérdeztem töle. Azt mondta, hogy olyan kedves a mosolyod és azért:-)
2022. okt. 1. 15:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg mindenkit így hív.
2022. okt. 1. 15:15
 7/8 A kérdező kommentje:

#5 tényleg mosolygós vagyok, de azért ne viccelj már ezzel :)

#4 nem, én egyáltalán nem vagyok bizalmaskodó, én meglehetősen kerülöm idegenekkel a személyes kontaktust, elég visszahúzódó is vagyok ilyen téren. Annyi, hogy tényleg mosolygós vagyok.

2022. okt. 1. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen vásárolok a tescóba és önkiszolgáló kasszánál szoktam fizetni.Nagyjából látásból már ismerem az alkalmazottakat,akik oda is be vannak osztva segíteni.Az egyik idősebb nő aranyoskámnak,meg drágámnak hív :) Én férfi vagyok,fiatalabb nála.De mivel hallom és látom, másokkal is ugyanígy viselkedik,neki ez a szokása, így viszonyul az emberekhez :) Először fura volt és kicsit tolakodó is.De már megszoktam,és fel se tűnik tőle :) Az lenne fura ha kimérten kezdene el beszélni :)
2022. okt. 1. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!