19 éves srácként jelentkeznék egy szuper/hipermarketbe pénztáros állásra, de mindenhol csak női pénztárosokat látni, így az jutott eszembe hogy ez azt jelenti hogy meg se kellene próbáljam mert erre a munkakörre mindig csak nőket keresnek?
Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 20:58
2/9 anonim válasza:
Én nem csak női pénztárosokat szoktam látni...
3/9 anonim válasza:
Én gyakran látok férfi pénztárost (külföldön is) !
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor ezek szerint van ilyen is, csak azért kérdeztem mert attól tartottam, ha netán elküldök egy jelentkezést akkor kiröhögtetem magam vagy ilyesmi.
2016. okt. 4. 21:09
5/9 anonim válasza:
van férfi is.
és eléggé hiány állás úgyhogy esélyes hogy felvesznek,mert a legtöbben nem bírják sokáig az emberek miatt,vagy nem tudják megjegyezni a rengeteg termék kódot.
6/9 anonim válasza:
Nálunk is vannak férfi pénztárosok, nem csak nők.
7/9 anonim válasza:
Sőt, manapság a hiperekben a pénztáros és árufeltöltő egyben van: tehát hol pénztárba osztanak be, hol polcot pakolni.
A pakolás részét a dolognak pedig pont hogy a férfiak szokták jobban bírni, mint a 30-kiló-vasággyal, 155 centis fiatal lányok.
8/9 anonim válasza:
#7 Így van, sőt tovább megyek, pl. a Lidl ben mindenki csinál mindent. Pénztár, árufeltöltés, pékség, árcédulázás, raktározás, stb...
9/9 anonim válasza:
A Sparban, ami közelében lakom, fele fiu a penztarosoknak. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!