Azért kirúghatnak egy pénztárost, mert munka közben smárol a vásárlóval?
Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 13:08
3/23 anonim válasza:
Hát most szerintem ha abban a boltban dolgozik, ahová épp a férje/pasija/felesége/barátnője betér vásárolni és ad neki egy szolid csókot, akkor nem. Ha látványosan 1 percen keresztül és közben feltartják a munkát, akkor esetleg leszúrhatja a főnök, de csak ezért kirúgni valakit szerintem nevetséges.
4/23 anonim válasza:
Ha a vásáró a párja akkor nem hiszem...viszont ha egy random vásárlót lesmárol az úgy érdekesen néz ki xDD
5/23 anonim válasza:
Ez kimeriti a kellemes munkakornyezet fogalmat :)
6/23 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kirúgnál ezért. De leszidhatják. Nem illik a többi vevő előtt smárolni, még a pároddal sem. Ez munkahely. Meg vannak az alapvető viselkedési szabályok.
Én irodában dolgozom, de ha valamiért beugrik hozzám a párom, nem állunk neki smárolni a többi munkatárs előtt.
7/23 anonim válasza:
Legjobb a SPÁR , belépő egy SMÁR ...
8/23 anonim válasza:
Én biztos kirúgnám, ha ennyire nem tudja mit hol illik... smárolni például otthon, nem idegenek közt, főleg munka közbe.
9/23 anonim válasza:
Volt egy pénztáros ismerősöm, nem fizethettem nála, mert szabály volt, hogy ismerőst nem szolgálhat. Tehát ezért simán kirúghat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!