Azért kirúghatnak egy pénztárost, mert munka közben smárol a vásárlóval?
"fizethettem nála, mert szabály volt, hogy ismerőst nem szolgálhat"
Ez mondjuk elég betarthatatlan szabály. Egyrészt honnan tudják hogy kit ismer az eladó, másrészt 2-3 alkalom után egy kisebb boltban simán megismernek, akkor tilos lesz oda menni? :D
Amúgy szerintem simán kirúghatják.
Bármilyen munkahelyről kirúghatnak, ha a munkaidődet csókolózással töltöd. Pláne egy boltban, nyilvános helyen, ahol közfelháborodást is okozhat az ilyesmi.
(Nem bennem, tőlem dughatnak is ott a pulton. De ha majd jönnek a sápítozó nénikék a panaszaikkal, gondolod, a főnök a csókolózó pénztáros mellé fog állni? Ugyan már.)
Egy Tesco volt ez, a pénztáros ismerős pedig osztálytársam volt.
Azért vezették be a szabályt, mert egy kollágája korábban ismerősnek 1-2 cuccát nem húzta le, rájöttek és balhé lett. Azt pontosan nem tudom, hogy honnan tudhatják, hogy ismerem, de ha egy főnök picit is ért a nonverbális kommunikációhoz akkor az szerintem egyből levágja, ha 2 ember ismeri egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!