Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azért kirúghatnak egy pénztáro...

Azért kirúghatnak egy pénztárost, mert munka közben smárol a vásárlóval?

Figyelt kérdés

2016. jún. 4. 13:08
1 2 3
 11/23 MZ.per.X ***** válasza:
100%

"fizethettem nála, mert szabály volt, hogy ismerőst nem szolgálhat"

Ez mondjuk elég betarthatatlan szabály. Egyrészt honnan tudják hogy kit ismer az eladó, másrészt 2-3 alkalom után egy kisebb boltban simán megismernek, akkor tilos lesz oda menni? :D

Amúgy szerintem simán kirúghatják.

2016. jún. 4. 13:56
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen munkahelyről kirúghatnak, ha a munkaidődet csókolózással töltöd. Pláne egy boltban, nyilvános helyen, ahol közfelháborodást is okozhat az ilyesmi.

(Nem bennem, tőlem dughatnak is ott a pulton. De ha majd jönnek a sápítozó nénikék a panaszaikkal, gondolod, a főnök a csókolózó pénztáros mellé fog állni? Ugyan már.)

2016. jún. 4. 14:13
 13/23 anonim ***** válasza:

Egy Tesco volt ez, a pénztáros ismerős pedig osztálytársam volt.

Azért vezették be a szabályt, mert egy kollágája korábban ismerősnek 1-2 cuccát nem húzta le, rájöttek és balhé lett. Azt pontosan nem tudom, hogy honnan tudhatják, hogy ismerem, de ha egy főnök picit is ért a nonverbális kommunikációhoz akkor az szerintem egyből levágja, ha 2 ember ismeri egymást.

2016. jún. 4. 15:13
 14/23 A kérdező kommentje:
én lennék a vásárló és egy "T. gazdaságos" pénztárost akarok megcsókolni
2016. jún. 5. 14:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy te le akarsz kapni egy random pénztárost? :D
2016. jún. 5. 14:37
 16/23 A kérdező kommentje:
mindig nála fizetek direkt, csak nem tudom kideríteni a nevét és leghelyesebb diákmunkás, csak nem akarom, hogy miattam bajba kerüljön
2016. jún. 5. 15:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Te figyelj, egy ilyen random lesmárolás munkában inkább zaklatásnak minősül. Úgy vágnálak egy ilyenért pofon, hogy a fogaidat köpködnéd útban a kórház fele.
2016. jún. 5. 15:41
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a péztáros fog akkor bajba kerülni, kérdezö!:D
2016. jún. 5. 19:00
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
A nevét nem mered megkérdezni, úgyhogy szó nélkül le akarod smárolni? Szerintem neked inkább a "nem bírom már a nőhiányt, kezdek teljesen begolyózni" témában kellett volna kérdést feltenned...
2016. jún. 5. 19:13
 20/23 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány, a pénztáros a fiú
2016. jún. 5. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!