Most akkor végül is mi lenne a modernkori feministák célja?
Én úgy tudtam régen a feminizmus célja az volt, hogy megvalósuljon az egyenlőség a két nem között. Ezt szerintem már rég sikerült elérnünk. Szavazhatnak a nők. Bért is ugyanannyit kapnak, pl nálunk is mindenki ugyanannyit kap azonos pozícióban. A bíróságok is keményen elitélik a nőverőket, ahogy a társadalom is. Voltak is ilyesmi celebhírek, ott a kommentekben is nagyon jól látni hogy teljesen felzárkózott mostanra ez a jelenség is a normálishoz.
Mondhatni megvalósult az egyenlőség. De akkor miért jönnek még mindig olyan sokan az elnyomással? Egyáltalán mi számít mostanra náluk elnyomásnak, és hol lenne szerintük ennek az egésznek a vége, ahonnan megállnának és megelégednének a helyzettel?
#40 bemásoltam. “Van itt két ember, aki minden férfit lepontoz.
Na, ŐK a feminácik.
Ennyi.”
Ez a rossz kijelentés.
Ezen kívül van még más is?
Ha igen, mi a hibája, és mi a jó helyette?
Ezen kívül van még más rossz hozzászólás is?
Ha igen, mi a hibája, és mi a jó helyette?
Nem olvastam el a válaszokat, ezért elnézést kérek, ha már volt.
Pl. Az egyik legnagyobb probléma, hogy a nők nem dönthetnek szabadon a saját testükről. Idióta, felesleg körök abortusz előtt, arról nem is beszélve, hogy egyes országokban illegális, feltételekhez van kötve, hogy sterilizáltathassa magát, holott szerintem aki ezt eldönti magában, az nyilván komolyan is gondolja. És mindezt férfiak döntötték el.
Ha menstruációs fájdalmaink vannak = hiszti
Szarul érezzük magunkat = hiszti
Megzuhanunk lelkileg = hiszti
És még bőven lehetne sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!