Amelyik férfi nem felel meg a "modern" kor elvárásainak, az elhagyatott és magányos lesz élete végéig?
Nem vágom hogy miért utáljátok fejleszteni magatokat, és kilépni a komfortzónátokból, azt meg pláne nem, hogy miért érzitek áldozatnak magatokat azért, ha emiatt nem vagytok kelendőek.
Azt meg ne nagyon akard bebeszéli, hogy a kétkezi munkásoknak lehetetlen becsajozni, mert az finoman szólva is röhejes lenne, de a többin tudnál javítani, ha akarnál.
De nem is értem... Ismerkedéskor mégis mikor jön szóba, hogy van-e jogsid? Ezzel indítanak nálad a nők?
Ugyanez a nyaralással. Beszélgettek, találkozgattok heteken keresztül aztán amikor elmondod, hogy "uhhhh én már 5 éve nem tettem ki a lábam a városból" akkor köddé válnak?
Honnan tudod, hogy ezek miatt nem jönnek össze veled?
Te vagy a jogsis csávó megint?
Ennyi idő és nyafogás alatt/helyett már akár a fél jogosítványod is meglehetett volna.
1) Senkit nem érdekel, van-e jogsid. Nekem van, szóval nincs gáz, ha neked nincs (és amúgy sincs, mert rohadt jó itt a tömegközlekedés szerintem)
2) Nincs gáz, ha szar a munkád. Mert az enyém jó. Szeretem is, és jól is keresek vele. Csak ne várd el kérlek, hogy otthon elpakoljak munka után, vagy főzzek, vagy mosogassak. Csak ennyi.
Nekem van jogsi és kocsi, a kocsi amúgy se az én érdemem. Ismerkedéskor nem ezzel kezdenék, mármint szerintem szóba se jönne, hogy a pasinak megvannak-e ezek. Sokadrangú, még meglehet és egyébként is, ha aggódom ezen, nekem már van, nem mindegy?!
Nyaralni én se járok, nincs kivel, a tanfolyamok és egyéb dolgok miatt nincs igazán szabim se rá és pénzem se a SZÉP-kártyát leszámítva.
Viszont ha valaki nem hajlandó tenni a jövőjéért, bele van kényelmesedve az életébe, az kizáró ok, már csak azért is, mert én ilyen vagyok, és az eltérő felfogásból később nagy viták lehetnek.
26/L
Nem azért nem kellesz senkinek, mertt ezek jincsenek, hanem azert, mert nem teszel azért hogy jobb legyen.
Siránkozás, önsajnáltatás, na ezért nem kellesz egy nőnek se. A nőnek FÉRFI kell, és ezek alapján Te nem az vagy.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!