Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan aki 40-éves kor...

Van olyan aki 40-éves kor körül is szeret táncolni? Vagy ez ma már fiatal korban sem divat?

Figyelt kérdés

Illetve tud is?

Nem ilyen tré mulatós zenére gondolok.....

Vagy már ez fiataloknál is ritka?

Aki válaszol kort is írjon.

2017. máj. 1. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Aki jol tud tancolni, az mindig el tud varazsolni... akar 20 akar 40 eves. Nezd meg harry shum jr-t. 36 eves korul van, de ugy mozog mint egy 20 eves. Egyszeruen imadom amikor tancol. Pedig tini vagyok.
2017. máj. 1. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen így tartom karban a testem.

Fiataloknál is csak bizonyos tánckör,vagy klub keretein belül táncolnak. /N/42.

2017. máj. 1. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetemi éveim alatt jártam néptáncra és társastáncra. Viszont arra jöttem rá, hogy sajnos túlságosan merev a mozgásom és maga a személyiségem is. A tánchoz pedig rugalmasság, gördülékenység és felszabadultság kellene. Ez szerintem betudható annak, hogy introvertált ember vagyok, ráadásul nagyon félénk, lányok közelében meg pláne, simán leblokkolok (fiatalabb éveimben nem voltam lányokkal "összezárva", barátnőm sem volt még). Ezt persze a partnereim is megérezték rajtam és így természetesen nem szívesen voltak velem, legalábbis így éreztem. Ekkor döntöttem úgy, hogy hagyom az egészet a fenébe.

23/F

2017. máj. 1. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Érettségi előtt egy évet társastáncoltam. Egy fél év kötelező volt és egy félévet még jártunk az akkori párommal. Nagyon élveztem (ő kevésbé,de muszáj volt jönnie :D)

Most is gondolkodom rajta,hogy be kellene íratkozni. A mostani párom vetette fel és nagyon örültem neki. Én jobban húzok a standard táncok felé, ő ilyen latinosokat tanulna, még vacillálunk. Ő nem magyar,náluk nem divat a standard táncokat tanulni egyáltalán, így ezért sincs akkora kedve hozzá.

Én az alapokat tudom a mambóból és kicsit jobban a csacsát és a keringőt, ott tudom variálni a képéseket alap szinten.

27/L

2017. máj. 1. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egy haladó balett órán voltam megdöbbenve, hogy a csoport nagy része 30-40 év fölött van. Hihetetlen ügyesek, fizikailag is 20 éveseket megszégyenítő módon bírják. Mindegyiküknek komoly állása, családja van de a tánc megmaradt nagyon komoly hobbiként.
2017. máj. 2. 23:18
 6/6 anonim válasza:

A jó tàncoláshoz lelki hátország kell. Ez azt jelenti, hogy az embernek rendben kell lennie önmagával és az életével. Ha ez meg van, képzettség és rutin nélkül is fala lesz. Ha nem, nem. Saját tapasztalat

27/f

2021. márc. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!