Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csak az van hangsúlyozva...

Miért csak az van hangsúlyozva, hogy férfi nem üthet meg nőt?

Figyelt kérdés

Szerintem nő se üssön meg egy férfit se (kivéve ha önvédelem az oka) , én legalábbis nem lennék képes rá.

Viszont általában az van hangsúlyozva, hogy férfi ne üssön meg nőt, és ha nő emel kezet férfire az hamarabb megbocsátható.

2023. szept. 6. 09:56
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
81%
Én meg a 25-ös, mellesleg férfi, és ha az előzőekben konkrétabban kifejted, hogy _ezzel az egy nővel_ mi volt a bajod, miket csinált, mint most, az jobb lett volna. De helyette a női nemről írtál túlzott általánosításokat.
2023. szept. 6. 14:55
 32/57 anonim ***** válasza:
85%

A leírt szitura a megoldás márpedig a munkahelyváltás. Vonatbérlet megyén belül, munkáltatói támogatással kb 1300 forint.

2023. szept. 6. 14:56
 33/57 anonim ***** válasza:
75%

Kedves 30!

28 vagyok. Dolgoztam ilyen közegben. Egy helyen 1 évet, majd egy másikon másfél éve. Barátom szintén járt így, ő például néhány hónap alatt kisakkozta úgy a dolgokat, hogy a másikat elhelyezték mellőle. Én meg jól meg vagyok az ilyenekkel is, mert sokkal nagyobb problémák várnak otthon. Nem kikapcsolódás, de könnyebb ez, mint a civil életem, ami egyébként munka közben is nyomja a vállam.

28-ként azt írtam, hogy egy szemétláda a másik, de ha kezet emelsz rá, te is az vagy. Nem tudom, ebben mi akasztott ki. Légy okosabb és old meg a helyzetet fizikai erő nélkül. Nem is kell elmenned máshová dolgoznod. Csak okosan!

2023. szept. 6. 14:57
 34/57 anonim ***** válasza:
77%
24, 30: És ha kritizál, akkor mi van? Neked kell megváltozni, nem neki, mert primitív emberrel fogsz még találkozni az életben. Ha nem tudod magad megvédeni, csak eltűrni tudod a dolgokat, vagy fizikai erőszakot alkalmazni, mindig te fogod húzni a rövidebbet. És ennek semmi köze ahhoz, hogy ki férfi és ki nő. Ha jövendőbeli primitív férfi kollégádat megvered, akkor is te leszel kib.va a cégtől.
2023. szept. 6. 14:58
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

"Fordítva ültök a lovon és szembe mentek a forgalommal, ha azt gondoljátok, hogy nekünk férfiaknak mindent el kell türnünk."

Ilyet senki nem mond. Csak azt, amit nem tudunk megváltoztatni. Ahogy a nőknek is.

2023. szept. 6. 14:58
 36/57 anonim ***** válasza:
15%

32-es.

Tehát magyarul a bűnöst véded.

Az őrült kolléganőnek nem kell megváltoznia, alkalmazkodnia a környezetéhez..

Érdekes felfogás.

Szerencsére ez már a múlt , azóta már szakmát és országot is váltottam.

2023. szept. 6. 14:59
 37/57 anonim ***** válasza:
95%

36

Tehát védted a bűnöst? Beláttad a butaságot, hogy nem kell változni és alkalmazkodnia?

Érdekes felfogás...

Jó szerencsét a munkához és országhoz is!

2023. szept. 6. 15:00
 38/57 anonim ***** válasza:
81%
Azért, mert ezeket a mozgalmakat elsősorban az áldozatok vagy az ő hozzátartozóik kezdeményezik. Értelemszerűen ha az fordul elő gyakrabban, hogy férfi üt meg nőt, akkor ez van jobban kihangsúlyozva.
2023. szept. 6. 15:01
 39/57 anonim ***** válasza:
76%

Nem védek senkit, de ha az illető felettese nem tesz semmit, akkor ott akarsz ülni és várni a szentlélek kiáradását, hátha csoda történik?

Ilyen agyhalott toxikus munkahelyröl le kell lépni mielőbb.

2023. szept. 6. 15:01
 40/57 anonim ***** válasza:
19%

38

"Értelemszerűen ha az fordul elő gyakrabban, hogy férfi üt meg nőt, akkor ez van jobban kihangsúlyozva."

Ha az derül ki!!! És nem az fordul elő. A férfi behúzza fülét-farkát és nem fogja bevallani, hogy egy nő veri...

2023. szept. 6. 15:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!