Miért csak az van hangsúlyozva, hogy férfi nem üthet meg nőt?
Szerintem nő se üssön meg egy férfit se (kivéve ha önvédelem az oka) , én legalábbis nem lennék képes rá.
Viszont általában az van hangsúlyozva, hogy férfi ne üssön meg nőt, és ha nő emel kezet férfire az hamarabb megbocsátható.
20
Megtörtént - mármint a sportesemény. Szégyenteljes dolog.
A biológiai adottságokról egy bemutató jelenet a vegyes váltó futásról... A váltás 17sec-nél megtörténik...37-nél leesik az állad, ha azt hiszed, van esélye fizikumban egy nőnek egy férfival szemben - de érdemes végignézni, mert talán utolsó előtti lesz, ha nem utolsó a hatalmas kezdeti előnyének dacára.
Azèrt mert minden szabàlyal a nőket vèdik.
Ha egy nő provokàl tèged vagy hazudozik vagy tiszteletlenül viselkedik veled ès te megütöd akkor mindenki a szegèny kis nőt fogja sajnàlni te pedig egy szörnyetegnek leszel beàllìtva.
Az màr senkit nem fog èrdekelni, hogy a nő kezdte az egèszet..
A volt munkahelyemen volt egy bolond nő aki pont ezzel èlt vissza.
Be volt kattanva egy energiavàmpìr volt ès àllandòan alpàrian fenyegetett, hogy ő ki fog engem csinàlni, tönkre fog tenni stb..
Màr a főnöksèg is tudott ròla.
Vègül el ment, de kb fèl èvig ilyen hangulatban dolgoztam.
Ha a szabàlyok nem vèdtèk volna az összes fogàt kiütöttem volna ès lerùgtam volna a lèpcsőn. Ugyanis èn nem àrtottam neki semmit. Pusztàn elmondtam, hogy nem örülök, hogy àt helyeztek abva a boltba ahol ő volt, mert messzebb van nekem. Innentől kezdve elborult az agya. Mindig elmondta, hogy ez nem miattam van hanem mert a főnöksèg tartozik neki pènzzel. De hogy ehhez nekem mi a faxom közöm volt azt nem tudom. Zùdìtitta ràm a negatìv energiàjàt, mondvàn ha neki szar nekem is legyen szar. Nem bìrta elviselni, hogy bem akarok vele beszèlgetni..
Az ilyen nő nem èrdemelne meg egy verèst??
Gondoloma nők azt fogjàk mondani, hogy nem mert èn nő vagyok ès minden szabàly engem vèdjen..
24
Ahogy leírtad. Igen. Te egy szörnyeteg vagy.
Hogy ő is az volt? Az téged nem ment fel.
Egyébként nem sajnálta volna senki, de biztos, hogy neked egy életre véged.
Kedves 25, 26, 27, 28, 29-es.
Képzeld el, hogy a munkahelyeden át helyeznek az akaratod ellenére, de mivel kell a pénz kénytelen vagy bele menni. Az új helye az első naptól kezdve egy bolond, bekattant kolléga vár vicsorgó, agresszív fejjel.
Minden lépésedbe bele köt, alpári stílusban beszél veled.
Aztán másik kollégáktól vissza hallod, hogy 2 korrábbi kolléganő akik együtt dolgoztak vele sírva haza mentek majd kiléptek a cégtől mert mondták, hogy nem hajlandóak ezt a primitív minősíthetetlen stílust eltűrni.
Mikor ezt meghallod rádöbbensz, hogy konkrétan egy őrültel vagy össze zárva. Szólsz a főnökeidnek és elmesélsz nekik pár sztorit amit csinált. Végül azt hozzák ki, hogy valószínűleg azon kattant be, hogy neked nem kell hétvégén dolgoznod neki meg igen.
Igen engem mikor felvettek a céghez abban állapodtunk meg, hogy H-P lesz a munkaidőm. Ő jóval elöttem jött a céghez és abban állapodtak meg, hogy hétvégére is beoszthatják, de akkor hétköznap fog kevesebbet dolgozni.
Majd ennyivel elintézi a főnökség és minden megy tovább.
Ezek után el kezdesz munkát keresni mert a kolléganőd olyan primitív szinten van amire már nem akarsz lemenni..és minden naposak a provokálasok.
Pl: Azt mondja neked, hogy ő mindjárt hozzád bassza a poharat...Minden lépésedet kritizálja miközben magát ajnározza..
Közben kiderül, hogy ő neki nincs is meg a végzettsége a szakmához amiben dolgozik,de a sárga földig lehordja azokat a kollégákat akik meg becsülettel elvégezték az iskolát..
Elkezdesz munkát keresni, de azzal szembesülsz, hogy a másik hely 50 ezer ft-al kevesebbet ajánlanak, ráadásul olyan messze van, hogy csak vonattal tudsz oda menni ami plusz költség.
Így nem mész bele és maradsz, majd végre valahára eltakarodik fél év után a primitív kolléganő.
Ezek után ti ide jöttök osztani az észt, hogy felháborító amit mondok..
Szóval szerintetek egy ilyen alpári primitív ember nem érdemli meg, hogy a primitív viselkedése után egy kis jó modorra tanítsák.
Szerintetek mi a megoldás?
Mitől fog az őrűlt kolléga megváltozni?
Gondolom az amiket ő csinált az semmiség.. mert nő csinálta és a nőknek jár a kedvezmény a megértés. Ha egy férfi csinálta volna ezt akkor nem lett volna baj ha szájba rugom.
És még egy fontos dolog. A fél éves provokálás ellenére nem ütöttem meg de ti máris úgy állítotok be, hogy milyen agresszív, szörnyeteg vagyok. Az a nő aki ökölel üti az ajtót a munkahelyen és vicsorgó, agresszív fejjel órdibál az szerintetek normális szeretetet, szeretgetést érdemel.
25-ős te vagy kibaxottul primitív és buta, hogy ahelyett, hogy gondolkoznál egy kicsit automatikusan a bűnöst véded csak azért mert ugyan az a neme mint neked.
Fordítva ültök a lovon és szembe mentek a forgalommal, ha azt gondoljátok, hogy nekünk férfiaknak mindent el kell türnünk.
24-es vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!