Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van még , aki nem mer elmenni...

Van még , aki nem mer elmenni edzőterembe egyedül?

Figyelt kérdés

Ezer éve halogatom,hogy eljárok végre edzeni, már csak amiatt is , hogy emberek között legyek, barátkozzak.

Azonban nem merek egyedül elmenni.. Pedig régen mindenhova mentem egyedül

tegnap 21:51
 1/8 A kérdező kommentje:
*máshova se megyek nagyon egyedül. Be is gubóztam nagyon
tegnap 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Van.
tegnap 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Én sehova nem merek elmenni egyedül. Mindig a párommal megyek mindenhová.
tegnap 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy csak az első pár alkalom nehéz így, onnantól már elmúlik, vagy legalábbis tompul ez a rossz érzés, esetleges félelem. Nehéz ilyenre rávenni magunkat, meg az első pár alkalom sem a legkönnyebb, de idővel jobb lesz, hidd el.
tegnap 22:12
 5/8 anonim válasza:
100%

Miért félsz elmenni egyedül?

Az a baj, hogy ez olyan 22-es csapdája, ha nem mész el, nem lesz lehetőséged barátkozni (márha főként ott akarsz barátkozni), de barát nélkül meg nem akarsz elmenni. És a kör be is zárult.

Próbálj meg egy alkalmat. Menj el, próbáld ki.

Én pl nem szeretek úgy edzeni, hogy mások is vannak a közelben. Sajna elég nagy szövegláda vagyok, így ha van valaki a közelben, hót tuti, hogy előbb utóbb elkezdünk beszélni és ugrott is az edzés :D Szóval én inkább otthon edzek.

tegnap 22:17
 6/8 A kérdező kommentje:

5#

Teljese igazad van! Jól összefoglaltad a problémát, amire már én is rájöttem , csak eddig nem tettem semmit ..

Ráadásul, ahogy te is, én is sokat beszélek, így ha ismerőssel mennék edzeni, akkor csak végig beszélgetnénk :D

tegnap 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Sosem értettem, ezt a "Nem merek egyedül menni buliba, edzeni,..." embereket. Mitől féltek? Jó, elmegyek veled. Gyúrjak is helyetted?
tegnap 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem meg az edzőterem az egyetlen ahova egyedül megyek, vagy is vásárláson kivül

ne parázz rajta mert felesleges, persze egy jó terem is kell hozzá mert nem mindegyik ugyan olyan de általában ritka az amelyik otvar rossz lenne

tegnap 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!