Ti voltatok már egyedül bulizni, nyaralni vagy valami új helyen? (kávézóba vagy edzőterembe)
en soksuor buliztam mar igy. elindultam a nagyvilagba aztan talaltam tarsasagot. de en reszegen ilye n nevetgelos ismerkedos ember vagyoj, szoval... :) az ilyen bulik a legjobbak. mikor nem tervezel es sok uj embert ismersz meg.
egyebkenz rendszeresen jarok egyedul mindenhova. nem kerek meg senkit, higy kisergessen vasarolni, mert en egyedul szeretek. jobban at tudom gondolni a dolgokat(, senki nem szol bele a dolgomba... :D
Igen.
Edzőterembe nem is mennék barátnővel, mert akkor beszélgetni kell, meg várjuk egymást, csináljuk együtt....
Ezt így nem lehet.
Bulizni is voltam már egyedül, csak nyaralni nem.
N
Igen voltam.
Edzőterembe annak idején elkezdtem járni egyedül. Mivel a csapat ált. ugyanaz volt így hamar összebarátkoztunk. Meg jó is volt úgy, hogy előtte utána lehet barátkozni de edzés közbe nem. És engem zavart volna ha nem úgy lett volna.
Pár hónapja edzőtermet váltottam. Itt is ugyanaz van.
Bulizni is voltam. Egyszer volt egy rockfeszt mire egyedül mentem. De nem zavart mert néhány ember odajött koccinta a sörrel meg mindennel, utána meg tök jól elvoltunk. Bár mondjuk ha iszok akkor én sokkal barátságosabb vagyok meg sokkal inkább közvetlenebb. Egyébként én elég zárkózott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!