Meddig lehet egyedül hagyni a macskát? Szeretnék edzőterembe járni munka előtt/után, de az már sok idő.
Ha napi negyed-, esetleg fél órád jut rá, ami csak az övé, már nem lesz depressziós.
Kiskorában balhézik amíg távol vagy, aztán egy idő után majd átalussza.
Csakhogy a nap számára legaktívabb időszakában te jórészt alszol (vagyis aludnál), és ebből lehetnek súrlódások.
Én bevállalnám a helyedben, aztán majd meglátod. Kicsit talán túlságosan aggódsz érte, de ezalapján nálad a legjobb kézben van a gonosz cica.
Most is játékos éjszaka, de majd kifárasztom, megtanítom kergetőzni és egyéb dolgokra. Most nagyobb rugókkal játszik, az a mindene. :)Vannak labdái, de a rúgó számára az isten! :) Ebben a pillanatban is azokat kergeti. :)
Szóval holnap korán reggel edzek, hazajövök, főzök, macskázok, irány a meló. Este is próbálok játszani vele, hogy éjjel azért tudjak aludni is.
Amúgy el van egyedül is a játékaival, nem kell nekem gurigatnom se a labdát, se a rugót. De, az én társaságomra is szüksége van, mert ha nem foglalkozom vele, mert éppen éjjel nem aludtam, hanem nappal 11-ig, akkor mint ma, kidönti a virágot, széthordja a cigihüvelyt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!