Ha valaki 30 évesen még szingli és nem is akar (még) ismerkedni, hogyan lesz meg a legfontosabb számára, a család? És hogyan dolgozhatja fel, hogy nem lehet már élsportoló?
Kitettem egy kérdést, de más irányba ment el...
Szóval az egészségi állapotom nem tragikus, de rossz, a genetikám borzalmas, anyám terhesen dohányzott és állítólag ivott is. Tehát úgy az életem felénél járok (többet nem is akarok, sőt, ha egyedül maradok, 45-50 is elég).
De valahogy én is belecsúsztam abba, ami a korosztályunkra olykor jellemző, hogy el vagyok maradva az élettel, pedig a 30, az biológiailag most is 30, k. nem 20.....
Még csak most vagyok junior-medior, ha 3 hónapig félre is tudok tenni, a 4. hónapban már mínuszban vagyok. Tehát mint egy 23 éves kis pályakezdő.
Külföldben gondolkozom, de esetleg rövid távra, ezért (sem) ismerkedem most, és mivel a tanulás volt a fókusz, nem is ismerkedtem eddig sem.
De így konkrétan mi lesz velem?
Tényleg mint egy 20-23 éves kislány, de közben ráncok néznek vissza a tükörben, 1,5 napig vagyok másnapos 3 sör után és majdnem minden nap fáj a tarkóm.
A másik, hogy a sportot is normálisabb helyre kellene raknom az életemben.
Gyerekkoromban élsportoló akartam lenni, nem jött össze.
Most nemrég 1 évig futóedzővel edzettem és erősítésre most is járok szakemberhez.
És folyamatosan jön az az üzenet, hogy csakaversenysport, már rendszeresen sportolót sportkardiológushoz akarnak zavarni, meg minden egyéb téren is összekeverik a rendszeresen sportoló felnőttet az élsportolóval. Mindenképp edzője legyen, meg 1:40-es félmaratonja legyen, meg mindenképp menjen maratonra és 3 órás maratonja legyen, meg hajtsa magát a BSI-eseményen rosszullétig, mindenképpen edzésterve legyen, sőt, teljesítménydiagnosztika....
Ettől mindenféle irreális célokon görcsölök és bepótolnám, hogy nem lehettem élsportoló, de ez nonszensz. Az eszem mondja, hogy térjek vissza ahhoz, hogy csak saját kedvtelésre sportolgatok, a lehető legjobban mellőzve a "tudományt".
Szóval egész egyszerűen legalább 7-8 évvel vagyok lemaradva, mint ahol tartanom kellene.
És igenis, babázni kellene MOST!! Amikor még nem 100%, hogy tönkremegy a szervezetem a terhességgel, amikor még valamennyire van regeneráció, energia a kisgyerekhez és hátralevő idő látni felnőni....
#20: Pedig őszintén írtam neki, hogy 30 évesen nincs elkésve még semmiről. Ha akar szülhet, ha akar élhet külföldön, vagy csinálhat még bármit.
Sajnos korábban nekem is hasonló felfogásom volt, mindenen keseregtem,hogy el vagyok késve másokhoz képest. Aztán rájöttem, hogy mindenki a saját életét éli. Nem kell megfelelnünk a szomszédnak meg a munkatársnak. Majd ha 35 évesen szülök akkor így alakult. Ha sosem fogok, akkor meg úgy.
De a siránkozással nem vagyunk előrébb,mert csak az idő telik.
Remélem nincs igazad, hogy troll lenne a kérdező. Az àltalad említett incelek 120. kérdésére én már nem válaszolok.
Noren1989
Kb folyamatosan "teszek" valamiért. Mit tegyek másképp?
21
Most értettem meg, mire gondoltok hasonlítás alatt.
Én a biológiához hasonlítom magam.
Én nem vállalok terhességet 35 felett, egész egyszerűen túl sokat kellene feladnom a késői terhességgel, plusz lenne vagy 20, mire meghalnék 5 év kemóra járás után. Ha nem épp most vagyok rákos, mert vizsgálnak. A többi egészségi nyűgömről nem is beszélve.
Más vállalja, hogy végleg elhízik, soha többé nem tud sportolni stb és a gyerek 25 éves koráig él, a negyedét rákosan, én kösz, ezt nem akarom.
De, akarok, 3-4 éven belül.
Ha nem sikerül, nem akarok, de akkor öngyilkos leszek. Legkésőbb 50 évesen, vagy előbb.
Ja, hogy ha valaki szutyok helyzetben van, az kamuzik.
Mondjuk ezen az oldalon tinikoromban, 2010-ben is ezzel vádoltak az autizmusom miatt, pár éve a szakmatanulás alatt és most is.
Tehát mindenki élete tökéletes, ennek örülök.
Nem tudtam, hogy az enyém ennyivel szutyokabb, hogy el se lehet hinni, de ezek szerint igen.
A legnagyobb örömötök a másikba való belerúgás legyen az életben.
Ki rúgott beléd mondd már meg? Teljesen pozitív kommenteket írtam, ami szépen le lett pontozva.
Írod, hogy akarsz gyereket, de nem ismerkedsz. Ha nem lesz gyereked öngyilkos leszel. Ki akarsz menni külföldre, de öreg vagy 30 évesen. Sportolni akarsz, de öreg vagy.
Egy rossz kommentet nem kaptál senkitől.
Te vagy egy troll vagy, vagy csak sajnáltatni akarod magad és direkt mindennek az ellenkezőjét írok, majd nyomod mindenre a pirosat.
Mi az istent kéne írni neked akkor?
Csinálj amit akarsz, siránkozz a szobádban, úgyis 30 évesen már durván elment feletted az idő.
Egyébként nem tudom, hol éltek, de az én esetemben az apai nagymamám, nagypapám és az apám is olyan rossz állapotban voltak (nagyszüleim nem élnek, apum már igen) 50 felett, hogy én ezt egész egyszerűen nem akarom megélni. Az lényegében nem élet.
És akkor még az, hogy mindenki rákos nálam, engem is vizsgálnak.
És akkor még az, hogy mekkora nyomorék lehetek amiatt, hogy az anyaméhben alkohol, nikotin és szénmonoxid ért.
És akkor még a mai világ ártalmas hatásai, egyre hamarabbi rákok stb
És akkor még a jelenleg is már rossz egészségi állapotom.
És akkor az, hogy aki 30-asként szül, az elhízik és nyolcvanöt új nyavalyát szed fel. Nincs későn szülő ismerősöm, aki ne ment volna tönkre ebben. Szülni huszonévesen kell.
Igen, sajnos az engem vonzó sportcélokhoz öreg vagyok.
Az nem vonz, hogy 7 percesben totyogjak át egy napot.
Az 1:30-as félmaraton vonz, de ahhoz öreg vagyok.
De igazán semmi versenysport nem vonzana, ha arra a sebre, hogy nem lettem élsortoló, nem tenne rá a magyar mentalitás, hogy csakaversenysport.
Hogy csak sportkardiológiai lelettel, teljesítménydiagnosztikai labort megjárva, edzővel futhatsz heti 4-szer a saját kedvtelésedre és minden versenyen hajtsd ki a beled mellkasi fájdalomig (mert gondolom az van mindenkinek, ha kihajtja a belét, nekem az volt legalábbis).
Ennyire más közegből jön mindenki, vagy mégis mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!