Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kell lakbért emelni...

Hogyan kell lakbért emelni udvariasan?

Figyelt kérdés

Adott egy lakás, garzon, eddig 120 + rezsiért adtam ki.

Az összes többi lakás a házban, környéken 200+ -ért van kiadva, ami csak 10nm-rel nagyobb.

Nagyon kedves a srác, aki bérli, nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon tiszta és semmi káros szenvedélye, nem szeretném elveszíteni!

De ez lesz a 3. éve hogy itt lakik és már hülyének érzem magam, hogy ilyen alacsony áron lakhat benne.. (egyáltalán nem szegény a fiú, felső-középvezető egy multinál).

Mennyivel szoktak emelni és hogy szokták ezt felhozni témának?

2023. aug. 7. 08:55
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
14%
Egy bizonyos Rottel Tamás undorító stílusban írt nekem privátot. Szégyellje magát!
2023. aug. 7. 09:46
 22/45 anonim ***** válasza:
62%
Nem kell udvariaskodni, ez nem szeretetszolgálat. Ha nem tetszik neki majd tovább áll. Sorban állnak az emberek az albérletekért.
2023. aug. 7. 09:50
 23/45 anonim ***** válasza:
7%

#22 🤣🤣🤣

Ez igazi magyar virtus

2023. aug. 7. 09:55
 24/45 anonim ***** válasza:
57%

De ti egyébként milyen világban éltek? Boltban is nyomjátok ezt? Vagy a benzinkúton?

Tényleg fel nem foghatom, persze nyilván szar dolog és senki nem örül neki, de túlzás amit itt néhányan leművelnek..

2023. aug. 7. 10:01
 25/45 anonim ***** válasza:
64%

Az a helyzet hogy aki hivatalosan ad ki albérletet az szerződésben rögzíti a feltételeket. Így nem szokott ez probléma lenni, mert eleve vagy 1 évre kötnek szerződést és azt következő évben megújítják az új árral, vagy ha hosszútávra bérel a bérlő, akkor belefogalmazzák hogy inflációkövető a bérleti díj.

Gondolom(?) a kérdező illegálisan, mindenféle hivatalos szerződés nélkül adja ki albérletbe a lakását, és így akar emelni. Így persze ő is sz*rul jön ki ebből a sztoriból. Hivatalosan (ügyvéd, közjegyző előtt) kell intézni ezeket a dolgokat és akkor nincs ilyen probléma.

Egyébként a saját tulajdonával mindenki azt csinál amit akar.

És bizony joga van megmondani hogy ő mennyiért adja ki az lakását! Ha ez másoknak nem tetszik akkor nem veszik ki. Ennyi.

Egyébként ha más nem, az egyetemisták kiveszik. Ha a szülők belegebednek akkor is fizetik az albérletet, vagy az egyetemista dolgozik egyetem mellett. Így sosem fognak csökkenni az árak.

2023. aug. 7. 10:02
 26/45 anonim ***** válasza:
13%
#19 Akkor nem 200 ezres lakásokhoz hasonlítaná az árazását. Egyértelműen arra a szintre akarná beárazni ő is, ez világosan kiderül a kérdésből. Még azt sem érti meg, hogy az a +10 nm az jelentős különbség, különben nem értetlenkedne rajta.
2023. aug. 7. 10:08
 27/45 anonim ***** válasza:
43%

Buri! Veled meg már tele van a padlás. Az életemben nem láttam még ennyire idegesítő fazont mint amilyen te vagy.

Unalmas már hogy mindenbe bele szólsz, mindenhez hozzáböfögsz valami semmitmondó értelmetlen dolgot.

Itt éled az életed a gyakorin, szerinted mennyire vagy hiteles?

Elmondom

Semmennyire

A gyomrom görcsbe rándul mikor meglátom a kommentjeidet.

2023. aug. 7. 10:09
 28/45 anonim ***** válasza:
43%
Csak ne lenne ennyire arrogáns a sok újgazdag szar
2023. aug. 7. 10:09
 29/45 anonim ***** válasza:
24%

27

Dettó

Burgonya MINDENHEZ IS ért.

2023. aug. 7. 10:11
 30/45 anonim ***** válasza:
90%

Pont egyik nap olvastam itt a gyakorin valaki írta, hogy azért vette le a nickjét a pipái mellől, mert volt aki rászállt és már csak a neve miatt is utálta. Teljesen mindegy volt hogy mit írt, ha csak annyit hogy igen vagy nem, már arra is kapta a savazást, privátban is zaklatták.

Amióta levette a nickjének a láthatóságát, azóta érdekes módon senkinek nincs vele semmi baja!

Garantálom hogy ha burgonya is levenné a nevét, azt sem tudnátok hogy melyik választ írta ő. Van akit már egy név is triggerel!

Én nem állok senki pártjára de ez az oldal azért van, hogy MINDENKI leírhassa a véleményét, pl burgonya és mások is.

2023. aug. 7. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!