Hogyan kell lakbért emelni udvariasan?
Adott egy lakás, garzon, eddig 120 + rezsiért adtam ki.
Az összes többi lakás a házban, környéken 200+ -ért van kiadva, ami csak 10nm-rel nagyobb.
Nagyon kedves a srác, aki bérli, nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon tiszta és semmi káros szenvedélye, nem szeretném elveszíteni!
De ez lesz a 3. éve hogy itt lakik és már hülyének érzem magam, hogy ilyen alacsony áron lakhat benne.. (egyáltalán nem szegény a fiú, felső-középvezető egy multinál).
Mennyivel szoktak emelni és hogy szokták ezt felhozni témának?
Esetedben a valóság ez:
"Követem a magyar birkákat, véletlenül sem szeretnék változást, így nem is változtatok, más is ennyiért adja" Ezt mond. Mert ez az igazság.
Nyugodtan emelj csak.
Remélem az arcodba köp a bérlőd és ott hagy.
Mert én megtenném, és nem azért mert nem tudnám kifizetni.
Pont az ilyen emberek miatt mint amilyen te vagy, nem vagyok hajlandó albérletet fizetni.
Inkább az utcán pusztulok el, mintsem, hogy egy árva forintot fizetessek a lakásotokért.
Nálunk évente 5 ezerrel emelik, inflációra hivatkozva.
Gondolom nem 120-ról 180-ra akarod egyből.
Vagy ha mégis azt nem lehet szépen tálalni :3
Van egy normális, tisztességes bérlőd, és emelsz?
Ügyes vagy!
A sok proli hozongo abba ugye veletlenul se gondolt bele, hogy a 3 evvel ezelotti 120e mai, valos erteke kb. 80e, ugye?
@Kerdezo: nem kell kulonosebben udvariaskodni, nyugodtan mondd el neki hogy a 40%-os 'haborus' inflacio megette a penzedet, igy januartol 120 helyett legyen 150 a berleti dij, ami (elmondasod szerint) meg mindig alatta van a kornyek atlaganak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!