Ha látnátok egy lányt/nőt az utcán átázni a menstruáció miatt, szólnátok neki udvariasan, diszkréten?
Figyelt kérdés
Olyan szituáció hogy pl. előttetek sétál a járdán, vagy áll egy megállóban, és látjátok, hogy átvérzett a menzesz miatt, és foltos, véres a nadrágja, akkor szólnátok neki kedvesen, udvariasan?
Vagy akár kolléganő, osztálytárs/iskolatárs lány esetén?
Figyelmeztetnétek óvatosan, vagy úgy csinálnátok, mintha nem láttátok volna?
Esetleg volt már rá példa?
2023. jan. 7. 19:24
1/28 anonim válasza:
Volt rá
Elad szóltam neki megköszönte :P
3/28 anonim válasza:
Ha járnék emberek közé és látnék ilyen szituációt, akkor szólnék neki.
4/28 anonim válasza:
Igen. Mindenkepp. Volt ra pelda a mammut bevasarlo kozpontban par eve amikor pesten laktam még.
Nagyon halas volt
5/28 anonim válasza:
Volt ilyen, odaadtam neki a pulóveremet, hogy kösse a derekára, meg a telefonszámomat, hogy majd megbeszéljük hol adja vissza. 3 évig voltunk együtt.
6/28 anonim válasza:
Szeritem tudja az esetleg érintett személy az ilyet, érzi azt önmaga is, tehát inkább kínos lenne még szólni neki...
7/28 anonim válasza:
Nem. Nem szoktam a mai metoo, vérfeminista, zaklatásos világban más p.náját tanulmányozni közterületen.
8/28 anonim válasza:
Igen. Azért is szólni szoktam, ha valakinek nyitva van a táskája például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!