161 centi vagyok és 62 kiló, miért kövéreznek le az utcán az ismerőseim ? Ez tényleg annyira sok?
Figyelt kérdés
161 cm vagyok és 62 kiló, az utóbbi 1 évbe híztam 4-5 kilót, de fokozatosan, nem egyik hétről a másikra vagy egyik napról a másikra hogy ezt így megkapjam…
Sok regebbi ismerős úgy csinál mintha nem ismerne meg…merthogy elég sokat híztam szerintük.
Szerintem ez elég durván nagy túlzás…
Az egyik “orvos”… pedig azt mondta rám hogy túlsúlyos vagyok és fogyjak vagy 10-15 kilót…
Szerintetek ez tényleg annyira sok a 62 kiló? Kezd elmenni miattuk még a maradék önbizalmam is..
21/N
2022. júl. 8. 10:49
1/18 A kérdező kommentje:
Ja és pajzsmirigy alulműködéssel és PCOS-el küzdök..
2022. júl. 8. 10:49
2/18 anonim válasza:
10-15 kilót nem kell fogyni, de 5-6 kilót célszerű lenne. Én 160 cm vagyok, és voltam 62 kilós, és soknak éreztem. 54-55 kilósan már jól érzem magamat.
3/18 anonim válasza:
Igen, jobb lenne fogynod, egy nőnek ez már nem áll jól.
4/18 anonim válasza:
Szerintem ez a hozzáállás az ismerőseidtől túlzás, 4-5 kilót híztál, nem 20-at.
Amúgy szerintem a 62 az még nem sok, szerintem az egészséges kategóriába még belefér. Ha te így nem érzed jól magad, akkor fogyjál pár kilót, de ha te így jól érzed magad, akkor jó ez így.
5/18 A kérdező kommentje:
59 vagyok már csak
2022. júl. 8. 11:23
6/18 anonim válasza:
Szia. Nem vagy kover ! A sok bunkot meg keruld... Kezelest szedsz?
7/18 A kérdező kommentje:
Igen, szedtem Cypromix fogamzásgátlót szerintünk attól híztam, már abbahagytam😕
2022. júl. 8. 11:31
8/18 anonim válasza:
#7 Igen, az valoszinu. A fogamzasgatlok kemiai osszeteteluek, sok a mellekhatasuk !
9/18 anonim válasza:
Hat van rajtad egy 10es kb. Azert az latszik
10/18 anonim válasza:
Igazából a kilók sokat nem mondanak. Két ugyanolyan magas ember azonos testtömeggel nagyon eltérően nézhet ki. A kérdésre válaszolva, szerintem egyáltalán nem sok a 62 kiló. Elsősorban magadnak kell, hogy tetsszél, ne mások befolyásoljanak ebben (főleg ne negatív irányba). Lehet, hogy az ismerőseidnek furcsa az ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!