Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 161 centi vagyok és 62 kiló,...

161 centi vagyok és 62 kiló, miért kövéreznek le az utcán az ismerőseim ? Ez tényleg annyira sok?

Figyelt kérdés

161 cm vagyok és 62 kiló, az utóbbi 1 évbe híztam 4-5 kilót, de fokozatosan, nem egyik hétről a másikra vagy egyik napról a másikra hogy ezt így megkapjam…

Sok regebbi ismerős úgy csinál mintha nem ismerne meg…merthogy elég sokat híztam szerintük.

Szerintem ez elég durván nagy túlzás…

Az egyik “orvos”… pedig azt mondta rám hogy túlsúlyos vagyok és fogyjak vagy 10-15 kilót…

Szerintetek ez tényleg annyira sok a 62 kiló? Kezd elmenni miattuk még a maradék önbizalmam is..

21/N

2022. júl. 8. 10:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

Attól függ hogyan oszlik el. Van aki súlyra nem sok, de nulla izomra rámegy a zsír, az már meglátszik.

Te nem vagy kövér 59 kilóval, még a fenti példa se illik rád. Lehet egy kicsit kerekebb lettél, de azért ez túlzás az ismerőseidtől.

2022. júl. 8. 12:57
 12/18 anonim ***** válasza:
43%
Az egészséged érdekében lenne jó, ha fogynál kb. 10 kilót. Mások véleményével nem kell foglalkoznod, ne miattuk akarj lefogyni.
2022. júl. 8. 13:13
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

Nehogy nekiállj 10-15 kilót fogyni, eszem megáll...

Teljesen normális súlyban vagy. Azért tűnsz kövérnek, mert valószínűleg nincs rajtad izom, illetve magas a testzsír%-od.

Felejsd el ezt a hülyeséget, hogy a nő csak akkor szép, ha csontsovány. Sokkal esztétikusabb egy izmosabb, formásabb nő, mint egy fogpiszkáló.

A kalóriadeficitet vidd lejjebb 200-300 kalóriával, magas fehérbevitel, csökentett cukor-szénhidrát és legalább heti 3-4 kardióedzést próbálj beiktatni ha van rá mód.

Az is elég ha akár 2-3 kilót ledobsz, és mellette szépen formásodsz...

2022. júl. 8. 13:43
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
Attól, hogy nem vagy olyan lapos elölről, mint a lángos hátulról, még nem vagy kövér.az ismerőseid meg bunkó tirpákok
2022. júl. 8. 14:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha fog.gátlót szedtél, akkor valószínüleg van barátod.

Ha neki bejösz, megfelelsz, akkor nincs baj. Másoknak nem kell megfelelni.

Ha pajzsmirígy problémáid vannak, akkor meg nem is állsz annyira rosszúl.

Van aki 20-30 kilót fölkapkod ezzel a problémával.

2022. júl. 9. 13:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Max azt a 4-5 kilót add le, amit felszedtél többet ne. Barátod ha lesz így fogadjon el ahogy vagy.
2022. aug. 5. 17:56
 17/18 anonim válasza:
Hany eves vagy?
2022. aug. 18. 09:25
 18/18 anonim ***** válasza:
5 kilót célszerű lenne fogynod. Többet nem.
2022. dec. 28. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!