175 centihez hány kg a normális?
175 cm vagyok..68kg-al..
Szerintetek ez nem olyan csinos? Még vékonyabb szeretnék lenni..nem tudom mi a minimum, ami még elmegy, de már elég vékony.
Igazából az egyik vágyam, hogy repülőgépen dolgozzak, de a barátom szerint ott sokkal vékonyabb lányok vannak. Ennyire számít ez ebben a munkában?
Nők: testtömeg-110
Férfiak: testtömeg-100
A fentiek csak iránymutatók.
Például egy izmos férfi nyilván nehezebb illetve egy modell lány nyilván vékonyabb.
Alacsonyak és vékonyak. Ha nagyon vágysz rá, megvalósítható, tele van a reklám fogyasztószerekkel, de nagyon járj utána.
Azt nem tudom miért van így? Láttad a konyhafőnökben Szonját?
Bizonyára szereted az embereket, hisz ott kiszolgálod őket. Tehetnél értük még többet! A Biblia figyelmezteti az embereket, hogy világ méretű pusztulás jön. Az életük azon múlik, elfogadják-e a Teremtő útmutatását és uralmát.
37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nem lesznek gonoszok nézed a helyüket és nem lesznek sehol. Ám a szelidek öröklik a földet és örömmel tölti el őket hogy határtalan békében élnek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!